Έκθεση: Klopp διπλασιάζει τις προσπάθειες να υπογράψει Kylian Mbappe

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που προέρχεται από τη Γαλλία, ο Γιούργκεν Κλοπ διπλασιάζει τις προσπάθειές του να υπογράψει την Kylian Mbappe για το Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν.

Ο Jurgen Klopp δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται που ο Kylian Mappe έχει τόσα κλαμπ μετά από αυτόν για το επόμενο καλοκαίρι. Επίσης, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τους Γάλλους φόργουντ που πιθανόν να σκέφτεται να μείνει στην τωρινή λέσχη του. Παρά τις περιορισμένες επιλογές του Λίβερπουλ να υπογράψει παίκτες του επιπέδου του Mbappe, ο Jurgen Klopp εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να πείσει το αστέρι. Μια πρόσφατη αναφορά από το Canal+ υποδηλώνει ιδιαίτερα ότι ο Γερμανός μάνατζερ αρχίζει να σπρώχνει το περιβάλλον του παίκτη.

Για τον Γιούργκεν, ίσως ήρθε η ώρα να ταρακουνήσουμε λίγο την επίθεση. Το να πάρει φρέσκα πόδια από έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου μπορεί να είναι ακριβώς στο δρομάκι του. Φαίνεται ότι το Λίβερπουλ επιτέλους αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και κάθε παίκτης θα σκότωνε για να παίξει γι ‘αυτούς. Το μόνο που νοιάζεται για τον Mappe είναι να κερδίσει τίτλους, πράγμα που σημαίνει ότι το Λίβερπουλ είναι σίγουρα μια επιλογή γι ‘αυτόν. Επίσης, υπάρχει μια πολύ σημαντική πτυχή αυτού του έπους μεταφοράς για την οποία κανείς δεν μιλάει.

Η σχέση του Μπάππ με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ναι! Ο Kylian Mbappe έχει στενή σχέση με τον LeBron James, συνεργάζονται ακόμη και με κάποια παπούτσια για τη NIKE. Αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού. Σε περίπτωση που το ξέχασες. Ο παίκτης των Λέικερς είναι ένας από τους ιδιοκτήτες μειονοτήτων του Λίβερπουλ. Το να υπογράψει τον Kylian Mbappe για την ομάδα του είναι σίγουρα μέσα στο ενδιαφέρον του. Γιατί να μην πιέσει τον νεαρό Γάλλο να μιλήσει για το μέλλον του όταν οι δύο συναντιούνται για λόγους δημοσιότητας;

Είναι λογικό ο James να εκμεταλλευτεί την προνομιακή του θέση για να πείσει το αστέρι του PSG. Ίσως η Ρεάλ Μαδρίτης να μην θέλει να το ακούσει αυτό, αλλά η Λίβερπουλ έχει ένα πλεονέκτημα πάνω από τα υπόλοιπα μέσω του Λεμπρόν Τζέιμς από όλους τους ανθρώπους. Δεν λέμε ότι μίλησαν για αυτήν την πιθανότητα. Αλλά επίσης δεν λέμε ότι δεν το έκαναν.