Έκθεση: Inter και Ρομά στις συνομιλίες για συμφωνία ανταλλαγής μεταξύ των επιτιθέμενων

Οι αντίπαλοι της Serie A Inter Milan και AS Roma διεξάγουν συζητήσεις για μια πιθανή εναλλαγή μεταξύ δύο παικτών υψηλής βαθμολογίας.

Οι συμφωνίες ανταλλαγής έχουν γίνει η καλύτερη λύση για να μειωθεί ο αντίκτυπος της παγκόσμιας πανδημίας στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι υπέστησαν σοβαρές οικονομικές αναποδιές λόγω της έλλειψης εσόδων από εισιτήρια και άλλες συναφείς πηγές.

Επομένως, όταν εμφανίζεται η ευκαιρία να συναλλάσσονται παίκτες χωρίς οικονομικές αποζημιώσεις, είναι φυσικό να την εκμεταλλεύονται. Για αυτές τις δύο ομάδες Serie A, αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση, δεδομένου ότι και οι δύο επιθυμούν να διαθέσει ένα προς τα εμπρός, αλλά απαιτούν μια άμεση εναλλακτική λύση.

Σύμφωνα με τον Sky Sports, η Ίντερ Μίλαν και οι Ρομά έχουν ξεκινήσει συνομιλίες για να ολοκληρώσουν τη μετάβαση μεταξύ του Έντιν Ντζέκο και του Αλέξις Σάντσεζ. Στην πραγματικότητα, προτείνεται ότι οι Ρομά ήταν αυτοί που θα προσφέρουν τη δυνατότητα, καθώς ο πρώην επιθετικός του Μάντσεστερ Σίτι είχε μια πρόσφατη διαφωνία με τον Paulo Fonseca.

Στην πραγματικότητα, ο Πορτογάλος διευθυντής φέρεται να άφησε το Dzeko στο περιθώριο επίτηδες, αφού το ζευγάρι είχε μια σύγκρουση σε μια εκπαιδευτική συνεδρία. Ο 34χρονος σκόραρε επτά γκολ για τους Ρομά αυτή τη σεζόν, αλλά η επιστροφή του στην ομάδα φαίνεται δύσκολη αυτή τη στιγμή. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Σάντσεζ σκόραρε δύο φορές αυτή τη σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να επαναλάβει την πράξη από το Νοέμβριο.

Αν και η συμφωνία αυτή θα είναι δύσκολη για να ολοκληρωθεί, και οι δύο σύλλογοι θα επιχειρήσουν να λύσουν τα θέματα των μισθών και των οικονομικών αποζημιώσεων. Υπάρχει μια γενική πεποίθηση ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να είναι επωφελής τόσο για τους συλλόγους όσο και για τους παίκτες.