Έκθεση: Το εκθαμβωτικό σχέδιο της Βαρκελώνης για να αρπάξει τον Kylian Mbappe

Μετά την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει τον Kylian Mbappe, η Βαρκελώνη σχεδιάζει ένα εντυπωσιακό σχέδιο για να αρπάξει τον επιθετικό του PSG.

Ο σταρ του Παρισιού Saint-Germain Kylian Mbappe σύντομα θα εξαντληθεί στο τέλος αυτής της σεζόν και θα μπορέσει να αναζητήσει άλλες εναλλακτικές λύσεις για την καριέρα του. Όλοι γίναμε μάρτυρες των προσπαθειών της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει τον «ταχύτατα» κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, αν και το PSG ήταν αρκετά δύσκολο να πείσει. Αλλά τώρα, σύμφωνα με μια αναφορά του Diario AS, η Βαρκελώνη θα δοκιμάσει την τύχη τους στην άρπαξε τον Mappe μόλις γίνει διαθέσιμος δωρεάν.

Μέχρι τώρα, υπήρχε μια γενική προοπτική ότι οι Λος Μπλάνκος θα καταλήξουν να αγοράζουν τον Γάλλο μετά τη λήξη του συμβολαίου του χρόνου. Αν και αυτό μπορεί ακόμα να συμβεί, η πρωτοβουλία της Βαρκελώνης στον αγώνα για την απόκτηση του Mappe μπορεί να διαστρεβλώσει τα πράγματα για τη Μαδρίτη. Ανεξάρτητα από τα ενοχλητικά οικονομικά προβλήματα της Barca, υποθέτουν ότι θα είναι σε θέση να προσφέρουν ένα εκπληκτικό μπόνους υπογραφής 90 εκατομμυρίων ευρώ στον επιθετή.

Πόσο πιθανό είναι να συμβεί αυτό;

Σύμφωνα με την Transfermarkt, μόνο 13 άλλες μεταφορές στην ιστορία του ποδοσφαίρου μπόρεσαν να χορηγήσουν περισσότερα χρήματα από αυτά που θα προσφερθούν από τη Βαρκελώνη. Η καταλανική πλευρά επιθυμεί να μπει στη θέση του οδηγού, σημειώνοντας μπόνους υπογραφής 90 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό θα εξασφαλίσει δυνητικά ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραιτηθεί και θα καταλήξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με ανώτατο όριο τα 50 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η καρδιά του Mappe τον οδηγεί προς την ισπανική πρωτεύουσα, και η επίλυση αυτής της συμφωνίας για τον Barca θα ήταν ένα ορεινό έργο.

Στην πραγματικότητα, πίσω στο 2017, η Βαρκελώνη θα μπορούσε να εξασφαλίσει Mbappe από το AS Monaco όταν είχαν τη χρυσή ευκαιρία. Εξ επιλογής, ο καταλανικός σύλλογος αγόρασε τον Ousmane Dembele από την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Μπορούμε τώρα να πούμε ότι η ομάδα έλαβε μια κακή απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα. Με τον Mappe να χτίζει μια σύνδεση με τον Leo Messi, η πραγματικότητα για τον Barca είναι αρκετά πικρή αυτή τη στιγμή. Αλλά, θα πρέπει να περιμένουμε και να παρακολουθούμε!