Έκθεση: Το αίτημα του Βλάχοβιτς ότι η Άρσεναλ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί

Η Άρσεναλ κυνηγάει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς εδώ και λίγο καιρό, αλλά μια συγκεκριμένη απαίτηση από τον παίκτη μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα έχει ένα συγκεκριμένο αίτημα το οποίο πρέπει να ικανοποιηθεί εάν η Άρσεναλ επιθυμεί να τον φέρει στο Στάδιο της Emirates αυτόν τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Serie A James Horncastle, ο 21χρονος παραγωγικός επιθετικός θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Ναι, αναφορές δείχνουν ότι ο Βλάχοβιτς επιθυμεί δράση του Τσάμπιονς Λιγκ με όποια ομάδα υπογράφει.

Δυστυχώς για την Arsenal και τον Mikel Arteta, δεν έχουν δει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από το 2017. Οι Πυροβολητές βρίσκονται επί του παρόντος στην τέταρτη θέση στο τραπέζι της Premier League, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα παραμείνει η ίδια στο τέλος της σεζόν.

Στην πραγματικότητα, η Άρσεναλ θα μπορούσε εύκολα να υπογράψει τον Βλάχοβιτς όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις του. Οι εκπρόσωποι του φόργουορντ ζητούν 15 εκατομμύρια λίρες σε αμοιβές και 300.000 λίρες την εβδομάδα μισθούς.

Ο Horncastle μίλησε για τον Σέρβο επιθετικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής του BBC Radio 5 Live Leagues. Είπε: «Η Άρσεναλ έχει μιλήσει 30 φορές με τη Φιορεντίνα για τον Βλάχοβιτς. Γνωρίζουν την τιμή και ξέρουν τι θα καθιστούσε ένα αποδεκτό πλαίσιο για να το πετύχουν».

«Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θέλει να είναι στο Champions League. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και ήταν τόσο συνεπής.

«Η πραγματικότητα για τα κλαμπ που τον θέλουν είναι ότι πρέπει να κάνουν ένα πολύ συναρπαστικό γήπεδο για να δείξουν ότι είναι στο επάνω μέρος. Μπαίνεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και αγωνιζόμαστε για ασημικά.»

Φυσικά, η πλευρά της Arteta θα αναζητήσει μια θέση στους τέσσερις κορυφαίους αυτή τη σεζόν, προκειμένου να προκριθεί στο Champions League. Αλλά, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν ο Βλάχοβιτς μετακομίζει στην Αγγλία.