Έκθεση: Τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης για Odegaard αποκάλυψε

Ο Νορβηγός μέσος ολοκλήρωσε μια δανειακή κίνηση στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο, αφού έπεσε εκτός εύνοιας στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να θεωρεί τον Μάρτιν Όντεγκαρντ ως μεγάλο μέρος των μελλοντικών σχεδίων της, αφήνοντας αμφιβολίες για τις ελπίδες της Άρσεναλ για μόνιμη συμφωνία μεταφοράς.

Ο Odegaard έχει αρχίσει να ανακτούν την καλύτερη του μορφή από τότε που ολοκλήρωσε μια κίνηση δανείου Ιανουαρίου στην Άρσεναλ. Αφού αγωνίστηκε για τακτικές ευκαιρίες στην Ισπανία, έχει παρουσιαστεί έξι φορές στο βόρειο Λονδίνο και ξεκίνησε τέσσερις φορές.

Η πρώιμη επίδρασή του έχει ήδη αφήσει την Arteta ικανοποιητικά εντυπωσιασμένη, με τον διευθυντή της Arsenal να αρνείται πρόσφατα να αποκλείσει άλλη συμφωνία μεταφοράς. Δεν είπε, όμως, αν θα ήταν μόνιμη ή απλά μια επέκταση της δανειακής παραμονής της Όντεγκαρντ.

Σύμφωνα με τον Μάρκα, ο 22χρονος δεν θα είναι «για πάντα». Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι έχει μέλλον μαζί τους, που σημαίνει ότι η καλύτερη ελπίδα της Άρσεναλ θα ήταν να πείσει τους Ισπανούς γίγαντες να επιτρέψουν στην Odegaard να συνεχίσει να δανείζεται για άλλη μια σεζόν.

Ισχυρίζεται επίσης ότι ο μέσος αγωνίστηκε να αποδώσει στα καλύτερά του για τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο δεν είχε αναρρώσει σωστά από πέρυσι το καλοκαίρι.

Το πρώην αστέρι Real Sociedad, ως εκ τούτου, ξεκίνησε την εκστρατεία χωρίς σχεδόν καμία εκπαίδευση και σαφή έλλειψη φυσικής κατάστασης. Μπορούσε ακόμα να παίζει παιχνίδια, αλλά ο τραυματισμός τον εμπόδισε να αποδώσει στα καλύτερά του επίπεδα.