Έκθεση: Ρεάλ Μαδρίτης υποστεί ένα άλλο χτύπημα τραυματισμό αστέρι παίκτης

Αναφορές στον ισπανικό Τύπο ισχυρίζονται ότι ένας άλλος παίκτης αστέρι στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη οπισθοδρόμηση τραυματισμών.

Ο καπετάνιος της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρτζιο Ράμος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει στο περιθώριο για τις επόμενες έξι με επτά εβδομάδες, σύμφωνα με έκθεση του ισπανικού ραδιοφωνικού δικτύου Cadena Cope.

Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στην ομαδική εκπαίδευση νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα από τραυματισμό στο γόνατο, ο Ράμος δεν μπόρεσε να ενταχθεί στην ομάδα την Παρασκευή. Ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να υποφέρει δυσφορία στο αριστερό του γόνατο. Ως εκ τούτου, το ιατρικό προσωπικό της ομάδας αποφάσισε να τον υποβάλει για χειρουργική επέμβαση για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Ράμος θα πάει κάτω από το μαχαίρι στην ισπανική πρωτεύουσα για να επιδιορθώσει τον μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο το Σάββατο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στην Huesca για τον τελευταίο αγώνα της La Liga.

Είναι κατανοητό ότι το ισπανικό κέντρο δεν θα είναι διαθέσιμο για περίπου έξι με επτά εβδομάδες. Θα τον αποκλείσει από τους επόμενους οκτώ αγώνες πρωταθλήματος του συλλόγου και τα δύο σκέλη της επερχόμενης ισοπαλίας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αταλάντα.

Εν τω μεταξύ, ο συμπαίκτης του Ramos Los Blancos Eden Hazard, αποκλείστηκε πρόσφατα για έως και έξι εβδομάδες με πρόβλημα μηρού.