Έκθεση: Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να χάσει ένα γαλλικό θαύμα

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για την Telefoot, ένα Γάλλο θαύμα αποκάλυψε ότι σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να αγνοείται από όλο και περισσότερα γαλλικά θαύματα, αυτό είναι από μια άλλη λέσχη Ligue 1. Την περασμένη σεζόν, ο Kylian Mbappe δεν ήταν ο νεαρός από τη χώρα του που κυνηγήθηκε από τους Los Blancos. Ο Eduardo Camavinga ήταν επίσης ένας παίκτης τον οποίο ο Zinedine Zidane ήταν πρόθυμος να υπογράψει με οποιοδήποτε κόστος. Ο Ρεν ήταν λίγο πολύ παρατημένος στην ιδέα ότι θα χάσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους από τους Ισπανούς γίγαντες.

Ωστόσο, υπήρξε μια πρόσφατη εξέλιξη που θα εκπλήξει πολλούς ανθρώπους. Όπως έκανε και ο Kylian Mbappe την περασμένη εβδομάδα, η Camavinga ακολούθησε το παράδειγμα του αστέρα του PSG. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που πήρε η Telefoot, άφησε να εννοηθεί μια πιθανή παράταση συμβολαίου που θέτει τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης σε παύση για άλλη μια φορά. Με αυτό το ρυθμό, οι Λος Μπλάνκος δεν θα μπορούν να υπογράψουν κανέναν από τους παίκτες που κυνηγούσαν το καλοκαίρι.

Ο Καμαβίνγκα ζει στο Ρεν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο νεαρός Γάλλος παίκτης εξήγησε τόσο την απόφασή του να αλλάξει πράκτορες όσο και την πιθανή παράταση του συμβολαίου του. Telefoot πήρε τη δήλωσή του: «Η αλλαγή πράκτορα μου; Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν, δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Έχω πίστη στους γονείς μου, πολύ απλά. Μπορώ να υπογράψω παράταση; Ναι. Αν θέλω να το κάνω; Ναι. Τι το καθυστερεί; Δεν ξέρω, υπάρχουν διαπραγματεύσεις.

«Αν θέλετε να μιλήσετε γι’ αυτό, υπάρχει ο πατέρας μου… είστε εσείς, οι δημοσιογράφοι, που μιλάτε για την αναχώρησή μου, αλλά είμαι 100% συγκεντρωμένος στη λέσχη. Σίγουρα όταν ένα μεγάλο κλαμπ ενδιαφέρεται, είναι ωραίο. Αλλά δεν παρασυρόμαι», είπε ο Telefoot. Πήρα αυτή την επιλογή με την οικογένειά μου [να μείνω στη Ρεν]. Σήμερα είμαστε ευτυχείς που πήραμε αυτή την απόφαση. Απλά πρέπει να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και να μην σκέφτομαι πολύ για όλα τα άλλα γύρω από αυτό. Η ζωή είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή.»