Έκθεση: Ο Ansu Fati υποβλήθηκε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μυστικά

Ο νεαρός σταρ της Βαρκελώνης Ansu Fati αναφέρεται ότι είχε μια άλλη παρέμβαση μετά την ανάρρωσή του ξέφυγε.

Ο Ansu Fati έχει υποστεί τραυματισμό στο γόνατο από τον περασμένο Νοέμβριο. Ο 18χρονος υπέστη ένα σχίσιμο στον εσωτερικό του μηνίσκο στο φωτιστικό της Βαρκελώνης εναντίον του Μπέτις. Αν και πρόσφατες αναφορές είχαν αναφέρει ότι η ανάκαμψη του παίκτη πήγαινε καλά και ότι θα μπορούσε να επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο, κάποιες νέες πληροφορίες έχουν έρθει για να διαψεύσουν τους προηγούμενους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τον TV3, η ανάκαμψη της Φάτι δεν πήγε τόσο ομαλά όσο αναμενόταν. Ως εκ τούτου, ένας από τους γιατρούς του Μπλαουγκράνα συμβούλεψε την εφηβική αίσθηση να υποβληθεί σε μια δεύτερη διαδικασία για να διορθώσει οποιαδήποτε βλάβη εμπόδιζε ακόμα τη διαδικασία επούλωσης.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Javi Miguel ανέφερε ότι ο Ansu Fati συμφώνησε να κάνει άλλη μια εγχείρηση τον Ιανουάριο, αλλά ζήτησε από τον Δρ Ramon Cugat να το κάνει κρυφά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανησυχεί ότι η είδηση θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα του και ο σύλλογος σεβάστηκε την επιθυμία του.

Ωστόσο, έχει επιβεβαιωθεί από την AS ότι ο Ansu Fati αγωνίζεται με το φόρτο εργασίας και τη φλεγμονή του γόνατος. Ως εκ τούτου, κανείς στη Βαρκελώνη δεν αποκλείει την ανάγκη για μια τρίτη παρέμβαση. Επιπλέον, αυτό θα σήμαινε ότι ο Ansu Fati θα έχανε την υπόλοιπη σεζόν για τη Βαρκελώνη. Στην πραγματικότητα, το παιδί θαύμα μάλλον θα μείνει εκτός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αυτό το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Fati όσο και η Barcelona επικεντρώνονται σε ένα μόνο πράγμα: να επαναφέρουν το γόνατο του παίκτη στο 100% ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό.