Έκθεση: Ο πιθανός διαχειριστής της Βαρκελώνης έχει πέντε στόχους στο μυαλό

Μια εκρηκτική αναφορά αναφέρει ότι ένας από τους πιθανούς μάνατζερ της Βαρκελώνης έχει ήδη πέντε στόχους μεταφοράς στο μυαλό του, αν φτάσει σύντομα στο κλαμπ.

Ένας από τους πιθανούς μάνατζερ της Βαρκελώνης είναι ο Erik Ten Hag, είναι ο αγαπημένος της Joan Laporta για να πάρει τη θέση του Ronald Koeman. Επίσης, έχει ένα ολόκληρο σχέδιο για να αρχίσει να εργάζεται μόλις φτάσει ως ο επόμενος προπονητής του συλλόγου. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην συμβεί επειδή ο πρόεδρος ακούει επίσης την πίεση που προέρχεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της λέσχης. Οι περισσότεροι από αυτούς προτιμούν τον Xavi Hernandez ως τον ιδανικό υποψήφιο για να πάρει τη θέση του συλλόγου το συντομότερο ανθρωπίνως δυνατό.

Αλλά Laporta βλέπει μόνο Ten Hag ως την απάντηση για να διορθώσει όλα τα θέματα της λέσχης στο λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Από αυτή τη στιγμή, ο Ολλανδός διευθυντής επικεντρώνεται σε μια ακόμη λαμπρή αρχή της σεζόν με την AFC Ajax. Όταν πρόσφατα ρωτήθηκε για τη δυνατότητα να προπονήσει την FC Barcelona, ο διευθυντής φαινόταν θυμωμένος με τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση. Παρ’ όλα αυτά, η Ten Hag πρέπει να ξέρει ότι τα κλαμπ τόσο μεγάλα όσο η Barcelone έρχονται μόνο μια φορά και μπορεί να μην ξανασυμβεί ποτέ.

Το σχέδιο της Δέκα Χαγκ αν προπονεί την Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τον Ελ Νασιονάλ από την Καταλονία, ο Erik Ten Hag ετοιμάζει το σχέδιο μεταφοράς του για την ώρα που θα αποφασίσει να φύγει από το AFC Ajax. Η βασική του ιδέα είναι να το κάνει να συμβεί μέχρι την επόμενη σεζόν, αλλά η ομάδα μπορεί να τον παροτρύνει να φτάσει νωρίτερα. Αν ο Ronald Koeman συμβαδίσει με τα αρνητικά αποτελέσματα, θα πρέπει να κάνει μια επιλογή. Έχοντας αυτό υπόψη, η έκθεση αποκαλύπτει ότι ο Ολλανδός έχει ήδη πέντε παίκτες στο μυαλό της για τη νέα του ομάδα.

Υποτίθεται ότι θέλει τον Ντόνι Βαν ντε Μπικ, τον Ματθάις ντε Λιγκτ, τον Ράιαν Γκρέιβενμπεργκ, τον Ντάνι Όλμο και προφανώς τον Έρλινγκ Χάλαντ. Η FC Barcelona επί του παρόντος δεν έχει χρήματα για να πληρώσει για αυτές τις μεταφορές, αλλά η απαλλαγή από τους παίκτες μπορεί να βοηθήσει. Αυτή η έκθεση επιβεβαιώνει επίσης ότι η Ten Hag θέλει να βγάλει τους Umtiti, Coutinho, Lenglet, Luuk de Jong και Martin Braithwaite από την ομάδα μόλις φτάσει. Πιστεύετε ότι αυτό θα είναι δυνατό για τον Erik Ten Hag να επιτύχει αν φτάσει στην FC Barcelona;