Έκθεση: Ο λόγος που ο Ζιντάν τελικά κουράστηκε από τον Βινίκιο

Σύμφωνα με μια έκθεση από την Ισπανία, υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος που ο Zinedine Zidane τελικά κουράστηκε από τον Vinicius Junior που έχει να κάνει με τους άλλους παίκτες.

Η υπομονή του Ζινεντίν Ζιντάν με τον Βινίσιους Τζούνιορ τελείωσε επιτέλους, ειδικά μετά τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις με το σύλλογο. Από τους δύο νέους Βραζιλιάνους παίκτες στο ίδρυμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γάλλος διευθυντής είναι πρόθυμος να δώσει Rodrygo Goes περισσότερες ευκαιρίες από Vini. Σύμφωνα με τον Edu Aguirre της La Sexta, οι βετεράνοι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βαρεθεί τους νεαρούς Βραζιλιάνους. Υπάρχουν αρκετές εικόνες από παίκτες όπως Marcelo, Benzema, ή άλλοι που πηγαίνουν μετά τον παίκτη.

Αναφέρεται ότι μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας δεν πιστεύουν ότι αυτός ο νεαρός μπορεί να γίνει σούπερ σταρ παγκόσμιας κλάσης. Αυτή η κατάσταση μπορεί αναπόφευκτα να οδηγήσει στον παίκτη να πωληθεί ή να δανείσει σε διαφορετικό σύλλογο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Πολλές ευκαιρίες έχουν δοθεί στον Βινίκιο και ο παίκτης δεν τις έχει πάρει όπως θα έπρεπε. Μετά από πολύ καιρό που τον περίμενε, ο Ζιντάν είχε τελικά αρκετά και παραμένει στον πάγκο σχεδόν αποκλειστικά.

Όταν η σκληρή δουλειά δεν είναι αρκετή.

Το μάντρα του Zinedine Zidane πάντα περιστρέφεται γύρω από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, έτσι έγινε ένας από τους μεγάλους όλων των εποχών. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ένα βασικό στοιχείο που είχε κοινό με τα μεγαλύτερα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρόσφατη ιστορία. Στην περίπτωση του Vinicius, η σκληρή δουλειά είναι εκεί, αλλά πολλοί συνειδητοποίησαν ότι το ταλέντο του μπορεί να μην ανταποκρίνεται στα πρότυπα του Los Blancos. Λαμβάνοντας υπόψη τα φτωχά στατιστικά στοιχεία του και την έλλειψη αποτελεσμάτων, μπορεί να υπάρχει ένα επιχείρημα για την υποστήριξη του προφανούς.

Ο Βινίκιος Τζούνιορ μπορεί να μην είναι φτιαγμένος για να είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μέρες του θα μπορούσαν να μετρηθούν στο κλαμπ και ένα διαφορετικό μέλλον βρίσκεται στον ορίζοντα του. Οι περισσότεροι παίκτες του συλλόγου δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ο παίκτης που τους βοηθά να κερδίσουν τίτλους τώρα ή στο εγγύς μέλλον. Αν θέλει να αλλάξει αυτή την έννοια, πρέπει να αρχίσει να παράγει αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξει αυτή η αρνητική δυναμική με τον μάνατζερ και τους συμπαίκτες του.