Έκθεση: Ο Ζλάταν επιτυγχάνει νέα συμφωνία με τον Μίλαν

Σύμφωνα με νέα έκθεση, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς κατέληξε τελικά σε νέα συμφωνία με τον Μίλαν. Αλλά όλοι αναρωτιόμαστε πόσο καιρό είναι.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς φαίνεται να το έκανε ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε σε συμφωνία να υπογράψει νέα συμφωνία ως ένα από τα αστέρια του Μίλαν. Ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε από το MLS νομίζοντας ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο απόδοσης που είχε πριν τον τραυματισμό του. Πολύ λίγοι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου μπορούν να πουν ότι επέστρεψαν από ένα θέμα ACL χωρίς προβλήματα, ο Zlatan είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Μετά από μια μόνο σεζόν στο Μίλαν, αποφάσισε να παραμείνει ενεργός για μια ακόμη σεζόν.

Ο Πάολο Μαλντίνι ήθελε να τον πείσει να μείνει στο κλαμπ για λίγο περισσότερο χρόνο και να συνεχίσει να παίζει στο υψηλό επίπεδο που έχει κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας. Αν και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους Ροσονέρι να κερδίσει ασημικά φέτος, ο Ζλάταν έκανε κάτι πιο σημαντικό. Επέστρεψε τον Μίλαν σε ένα ανταγωνιστικό πνεύμα που έχασαν για σχεδόν μια δεκαετία. Με την ηγεσία και τις επιδόσεις του, οι άνδρες του Stefano Pioli είναι επί του παρόντος δεύτεροι στο τραπέζι Serie A.

Πότε θα αποσυρθεί ο Ζλάταν;

Αυτή τη στιγμή σε ηλικία 39 ετών, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξακολουθεί να φαίνεται ότι μπορεί να παίξει για άλλες δύο εποχές. Θυμηθείτε ότι ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε τον πιο πρόσφατο τίτλο Serie A της ομάδας του πριν Juventus αναλάβει το διαγωνισμό για την επόμενη δεκαετία. Ως βετεράνος, θα προσπαθήσει να κερδίσει το τρόπαιο για άλλη μια φορά πριν αποφασίσει να κρεμάσει τις μπότες του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Zlatan κατάφερε να κερδίσει αρκετούς συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος σε πολλά διαφορετικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Θα μπορούσες να πεις ότι ο αγαπημένος του διαγωνισμός είναι το πρωτάθλημα από κάθε χώρα. Αν αποσυρθεί ως πρωταθλητής της Serie A, ο Zlatan θα νιώσει τεράστια ικανοποίηση όταν έρθει η ώρα. Ο Fabrizio Romano ανέφερε ότι η Ibra κατέληξε στη συμφωνία σήμερα και η AC Milan θα την επισημοποιήσει τις επόμενες ώρες. Έχουμε τον Ζλάταν για άλλη μια σεζόν.