Έκθεση: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίστα 3 Paul Pogba αντικαταστάσεις

Με αμφιβολίες για το μέλλον της Pogba, η Manchester United, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέθεσε μια λίστα τριών ατόμων με αντικαταστάτες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει κάνει μια λίστα με τρεις πιθανούς παίκτες που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Πολ Πογκμπά.

Το μέλλον του Γάλλο αμφισβητείται και πάλι καθώς πλησιάζει η θερινή βιτρίνα μεταφοράς. Με μόνο ένα χρόνο να μείνει στο συμβόλαιό του, η Γιουνάιτεντ έχει μια δύσκολη απόφαση να πάρει.

Ισχυρίζεται ότι η καμπάνια 2020/21 θα μπορούσε να είναι η τελευταία του Πογκμπά στο Ολντ Τράφορντ αν αρνηθεί μια νέα προσφορά συμβολαίου.

Οι Red Devils θέλουν να δεσμευτεί σε μια νέα επικερδή μακροπρόθεσμη συμφωνία στο Old Trafford. Αν αρνηθεί, όμως, είναι έτοιμοι να μειώσουν τις απώλειές τους και να τον πουλήσουν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Mirror, η United έχει ήδη κατατάξει τρεις πιθανούς αντικαταστάτες στο Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Γουίλφρεντ Νντιντι (Λέστερ Σίτι) και Σαούλ Νιγέζ (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Το Ndidi φέρεται να είναι μια πιο προσιτή επιλογή από το Rice, του οποίου η αξία μεταβίβασης έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες εποχές στο West Ham.

Ο Σαούλ, εν τω μεταξύ, έχει αναφερθεί μακροπρόθεσμος στόχος για την Γιουνάιτεντ. Είναι κατανοητό ότι ο Ατλέτικο θα μπορούσε να είναι πρόθυμος να πουλήσει τον μέσο στο τέλος της σεζόν.