Έκθεση: Λίβερπουλ σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να υπογράψει το αστέρι Schalke

Οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ ετοιμάζονται να υπογράψουν τον υπερασπιστή σε μια πιθανή προθεσμία μεταφοράς ημέρας.

Η Λίβερπουλ εργάζεται σε μια συμφωνία δανείου για να υπογράψει τον Ozan Kabak από το Schalke σε μια δανειακή συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν, με μια επιλογή αγοράς να περιλαμβάνεται.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κάνει την αναζήτηση ενός νέου κέντρου προτεραιότητα εν μέσω μακροχρόνιων τραυματισμών στον Βίρτζιλ Βαν Ντικ και τον Τζο Γκόμεζ. Ο υπερασπιστής του Πρέστον Μπεν Ντέιβις μπορεί να είναι καθ’ οδόν για το Άνφιλντ, αλλά το αφεντικό των Ρέντς δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Τα κράτη της Sky Sports Λίβερπουλ συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες για να υπογράψουν τον Kabak σε συμφωνία δανείου ύψους 2,5 εκατ. λιρών (€2,8 εκατ.). Θέλουν μια επιλογή αγοράς να συμπεριληφθεί για να υπογράψει το 20χρονο μόνιμα το καλοκαίρι. Ωστόσο, η επιτυχία αυτής της συμφωνίας εξαρτάται από το αν ο Σάλκε μπορεί να βρει αντικαταστάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Royal Blues έχουν θέσει το βλέμμα τους στο κέντρο της Arsenal Shkodran Mustafi, ο οποίος έχει επίσης συνδεθεί με το Λίβερπουλ.

Σε περίπτωση που ο Σάλκε υπογράψει τον Μουσταφί ή κάποιον άλλο αμυντικό πριν κλείσει το γερμανικό παράθυρο μεταφοράς το βράδυ της Δευτέρας στις 18:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), ο Kabak μπορεί να ενταχθεί στο Λίβερπουλ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Fabrizio Romano ισχυρίζεται ότι η διεθνής Τουρκία έχει συμφωνήσει με προσωπικούς όρους. Ως εκ τούτου, πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη στη Γερμανία σε περίπτωση που ανοίξει μια ευκαιρία να ενταχθεί στο Λίβερπουλ.