Έκθεση: Η PSG έκανε τελικά μια επίσημη προσφορά στον Kylian Mbappe

Μετά από πολλές εικασίες για το μέλλον του, μπορούμε τελικά να αναφέρουμε ότι η PSG έκανε επίσημη προσφορά στον Kylian Mbappe και το σκέφτεται.

Η PSG προσπαθεί να πείσει τον Kylian Mbappe να υπογράψει παράταση συμβολαίου για σχεδόν ένα χρόνο, αλλά ο παίκτης δεν ανταποκρίνεται τόσο πολύ. Τους τελευταίους μήνες, μίλησε στον Τύπο για το πόσο ευγνώμων αισθάνεται προς τη γαλλική λέσχη για όλα όσα έκαναν γι ‘αυτόν. Αλλά δεν ξεγελά κανέναν με τις καταθέσεις του. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κύρια πρόθεσή του είναι να παίξει κάποια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό το καλοκαίρι ίσως είναι η ώρα να κάνει την κίνηση.

Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε προσφορά στο τραπέζι για ανανέωση του συμβολαίου του. Η PSG εξέτασε προσεκτικά τις επιλογές που έχουν για να κάνουν μια προσφορά που μπορεί να τον πείσει. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση του L’Equipe, το συμβούλιο PSG τελικά βρήκε έναν αριθμό που πιστεύουν ότι θα τον πείσει να παραμείνει στη λέσχη. Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, υπάρχουν λίγοι σύλλογοι που μπορούν να αντάξουν την επίσημη προσφορά της PSG ύψους €30 εκατ. ανά σεζόν μετά τους φόρους.

Η PSG εξακολουθεί να φοβάται ότι ο Mappe μπορεί να φύγει.

Αλλά σκέψου το για λίγο. Αν ο Kylian Mappe ήθελε πραγματικά να παραμείνει στην PSG, θα είχε υπογράψει την παράταση του συμβολαίου του πριν από λίγο καιρό. Δεν είναι μυστικό ότι θέλει να παίξει στο ίδιο κλαμπ όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο (το είδωλό του) έγινε θρύλος. Ένας άλλος παράγοντας που τον έπεισε ότι θέλει να παίξει εκεί είναι η παρουσία του Ζινεντίν Ζιντάν στο κλαμπ.

Ως ο νέος αριθμός «10» στη Γαλλία, η διαχείριση του απόλυτου γαλλικού θρύλου είναι ένα άλλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αλλά τα πρόσφατα νέα για την προσφορά του Ζίζου από την Ομοσπονδία ίσως τον πείσουν να μείνει. Απ’ όσο ξέρουμε, ο Mappe ακόμα δεν έχει πάρει απόφαση αλλά αυτή η συγκεκριμένη προσφορά θα τον αναγκάσει. Θα πρέπει να λάβει μια απόφαση πριν από το τέλος Ιουνίου. Πού θα θέλατε να παίξει ο Kylian Mappe του χρόνου; PSG, Ρεάλ Μαδρίτης, ή κάπου αλλού;