Έκθεση: Η Chelsea FC θα λάβει δάνειο από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Εν αναμονή επίσημης επιβεβαίωσης, η Τσέλσι μόλις έκλεισε συμφωνία δανείου με την Ατλέτικο Μαδρίτης για έναν από τους καλύτερους μέσους της ομάδας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθούσε να ξεφορτωθεί το ανώτατο όριο του μισθού της είτε δανείζοντας είτε πουλώντας έναν παίκτη στην Τσέλσι. Ο εν λόγω παίκτης είναι ο Saul Ñiguez, ο οποίος δεν έχει πλέον θέση στην έναρξη έντεκα του Diego Simeone αυτή τη σεζόν. Τις προηγούμενες εβδομάδες, οι Blues ήθελαν να αγοράσουν τον παίκτη, αλλά η Μαρίνα Granovskaia αρνήθηκε να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα γι ‘αυτόν. Μόλις οι Μπλουζ είδαν το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα να υπογράψει τον Ισπανό μέσο σε συμφωνία ανταλλαγής με τον Γκρίζμαν, τράβηξαν τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο Saul φθάνει στο Chelsea για μια δανειακή συμφωνία στην οποία οι Blues πληρώνουν 5 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει μια επιλογή να αγοράσετε τον Σαούλ μετά από μια σεζόν, αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν όλα τα χαρτιά, ο Νιγκέζ θα γίνει παίκτης του Μπλουζ για την επόμενη σεζόν. Επί του παρόντος, ο Ισπανός μέσος αποφάσισε να μην προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του για να υπογράψει τα χαρτιά που τον αναγνωρίζουν ως νέο παίκτη της Τσέλσι.

Ο Σαούλ θα είναι στο δρόμο για το Λονδίνο αργότερα απόψε.

Αφού επισημοποιήσουν την απαραίτητη γραφειοκρατία, ο Σαούλ θα πάει στο Λονδίνο για να κάνει την επίσημη ανακοίνωση. Η συμφωνία συμφωνήθηκε από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και η άφιξη του Antoine Griezmann είναι επίσης πολύ κοντά εξαιτίας αυτού. Ο Σαούλ ήταν ο μόνος παίκτης που εμπόδιζε την άφιξη του Γάλλο στην Μπαρτσελόνα, αλλά η έξοδός του διευκολύνει τα πάντα.

Η FC Barcelona προσπαθεί αυτή τη στιγμή να καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με το τέλος τελικής πληρωμής μετά την επόμενη σεζόν ένα πιθανό δάνειο. Στην αρχή, η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Σαούλ σε συμφωνία ανταλλαγής, αλλά η άφιξή του στην Τσέλσι έκανε τη μεταφορά πιο δύσκολη. Η Ατλέτικο αρνήθηκε να καταβάλει 75 εκατ. ευρώ, αλλά η τελική συμφωνία ενδέχεται να προσεγγίσει τα 60 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν, ο Σαούλ απέχει λίγα λεπτά από το να γίνει επίσημος παίκτης της Τσέλσι.