Έκθεση: Η Τότεναμ αστέρες «απογοητευμένοι» από τις μεθόδους του Μουρίνιο

Το μέλλον του μάνατζερ των Σπερς έχει πέσει σε περαιτέρω αμφιβολίες εν μέσω υποτιθέμενων απογοητεύσεων από την ίδια του την ομάδα.

Οι μέθοδοι εκπαίδευσης του Jose Mourinho έχουν απογοητευτεί κάποια βασικά μέλη της ομάδας Tottenham, σύμφωνα με μια αναφορά από το The Athletic.

Πέντε ήττες σε έξι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν αμφισβητήσει το μέλλον του Μουρίνιο στο βόρειο Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Spurs Daniel Levy σκοπεύει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει με τον Πορτογάλο προπονητή τον Μάιο μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν.

Αυτή η φήμη ήρθε στον απόηχο ότι ο Mourinho επεσήμασε τον εαυτό του και το προπονητικό του προσωπικό ως «δεύτερος σε κανέναν στον κόσμο» μετά από μια ήττα 2-1 στο West Ham την Κυριακή.

Αλλά φαίνεται ότι η ομάδα των Σπερς μπορεί να μην αισθάνεται το ίδιο όπως ο Μουρίνιο. Ορισμένοι ανώνυμες παίκτες έχουν διαπιστώσει ότι οι μέθοδοι εκπαίδευσης του μάνατζερ είναι «βαρετές και απογοητευτικές», πιστεύοντας ότι είναι πολύ επικεντρωμένες στο αμυντικό παιχνίδι.

Είναι μια πολύ διαφορετική προσέγγιση, και όχι τόσο έντονη, σε αυτό που απολάμβαναν στο παρελθόν υπό τον πρώην αρχηγό των Spurs Mauricio Pochettino, τον οποίο ο Mourinho αντικατέστησε τον Νοέμβριο του 2019.