Έκθεση: Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκει την ιδανική αντικατάσταση του David Alaba

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε ήδη τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Αλάμπα αν το αυστριακό αστέρι δεν υπογράψει για το Λος Μπλάνκος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο David Alaba είναι μια βιώσιμη επιλογή για να υπογράψουν ένα νέο υπερασπιστή το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, το αυστριακό full-back αρχίζει να έχει κάποιες απαιτήσεις που δεν ταιριάζουν με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι ζητούσε πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν ως μισθό, έναν υπερβολικά απότομο μισθό για κάθε παίκτη σε αυτό το σύλλογο. Ο Φλορεντίνο Περέζ έχει μια ξεκάθαρη ιδέα για τους παίκτες που θέλει στο κλαμπ.

Ακόμη και αν είναι μεταξύ των καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, οι υποψήφιοι πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για να εκπροσωπήσουν το θεσμό. Τα χρήματα δεν πρέπει να είναι πρόβλημα γιατί ήδη αντιπροσωπεύουν την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση που η Alaba δεν λειτουργεί ως επιλογή, Perez έχει ήδη την ιδανική αντικατάστασή του και παίζει ήδη στην ισπανική La Liga. Αλλά υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το μυστηριώδες παίκτη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να υπογράψει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο υποψήφιος παίζει για τη Σεβίλλη.

Προς έκπληξη όλων, ο ιδανικός υποψήφιος της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον David Alaba δεν είναι άλλος από τον Jules Kounde. Ο αμυντικός της Sevilla FC έχει αναλυθεί από τους αξιωματούχους του Los Blancos το τελευταίο έτος. Η προτίμηση του Zinedine Zidane για τους Γάλλους παίκτες και το Kounde είναι σίγουρα ανάμεσα στα ονόματα που του αρέσουν. Πρόσφατα, η ομάδα του Julen Lopetegui απέρριψε προσφορά 55 εκατομμυρίων ευρώ από το Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Diario αναφέρει ότι ο Florentino έχει τον Kounde στην κορυφή της λίστας του, αλλά ποτέ δεν θα πλήρωνε τα 80 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Σεβίλλη. Ωστόσο, υπάρχει μια ευκαιρία να διαπραγματευτούν αν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να παρατήσει τον Ίσκο και τον Μαριάνο Ντίαζ. Kounde έχει την ευκαιρία να φτάσει στο club το επόμενο καλοκαίρι, αν και οι δύο σύλλογοι συμφωνούν σε αυτό το εντυπωσιακό εμπόριο. Όπως και να ‘χει, ο Ζιντάν ξέρει ότι αυτοί οι δύο παίκτες δεν μπορούν πλέον να τον βοηθήσουν. Από την άλλη πλευρά, η Kounde είναι σίγουρα μια θέση που απαιτεί επειγόντως ο σύλλογος.