Έκθεση: Η προσφορά μισθών της Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η Ρεάλ Μαδρίτης μόλις αποκάλυψε την προσφορά μισθών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο αν επιστρέψει από τη Γιουβέντους.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα της χρονιάς μέχρι στιγμής, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να συμβούν πρώτα. Υπήρξε μια προηγούμενη έκθεση που ανέφερε ότι η Γιουβέντους θα ήταν πρόθυμη να συμφωνήσει σε μια διαπραγμάτευση για τον παίκτη. Ωστόσο, ο Πάβελ Νέντβεντ μόλις βγήκε για να αρνηθεί ότι είναι πρόθυμος να τον αφήσει να φύγει. Τελικά, αυτή η απόφαση δεν είναι για τον σύλλογο να πάρει, επειδή ο Ρονάλντο έχει μόνο δύο χρόνια στο συμβόλαιό του.

Αν δεν διαπραγματευτούν γι’ αυτόν πριν το καλοκαίρι, ο Κριστιάνο θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί δωρεάν μεταφορά. Δεδομένου ότι η Γιουβέντους πλήρωσε €100 εκατομμύρια για τον παίκτη, είναι λογικό να θέλουν πίσω μερικά από αυτά τα χρήματα. Αλλά ο μισθός του είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης λόγω του πόσο αυξημένος είναι αυτή τη στιγμή. Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πρόθυμος να τον πληρώσει το ίδιο ποσό των χρημάτων που παίρνει σε Serie A.

Ο Φλορεντίνο πούλησε τον Ρονάλντο λόγω του μισθού του.

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε αρχικά από την Ρεάλ Μαδρίτης επειδή ο Φλορεντίνο Περέζ του αρνήθηκε την αύξηση του μισθού που ζήτησε. Τότε, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν ως ο κορυφαίος κερδοφόρος της ομάδας. Αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις με άλλα αστέρια ανάγκασαν το χέρι του Ρονάλντο, ζήτησε αμέσως αύξηση του μισθού. Ο Περέζ δεν του άρεσε αυτή η συμπεριφορά και αποφάσισε να τον πουλήσει.

Στη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο κερδίζει σήμερα 31 εκατομμύρια ευρώ μετά τους φόρους. Ωστόσο, η Diario AS αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να του προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ μόνο αν δεχτεί να επιστρέψει στην Ισπανία. Ο Perez θα χρησιμοποιήσει την παγκόσμια πανδημία ως την τέλεια δικαιολογία για να αρνηθεί στον Ronaldo τα ίδια €31 εκατομμύρια που του αρνήθηκαν πίσω στο 2018. Ανεξάρτητα από τη μείωση, ο Κριστιάνο θα εξακολουθούσε να παραμένει ο κορυφαίος της λέσχης. Θα δεχόταν αυτή την προσφορά;