Έκθεση: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στο χείλος μιας μεγάλης μεταφοράς

Σύμφωνα με αναφορές από την Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλησιάζει στο να κάνει μια τεράστια μεταφορά από μια ισπανική λέσχη.

Η Manchester United κάνει ό, τι μπορεί για να γίνει τόσο ανταγωνιστική όσο η αντιπολίτευση όσον αφορά τις μεταφορές. Πλησιάζουν σε μια συμφωνία που θα τους καθιστούσε όλο και πιο ισχυρούς για την επόμενη σεζόν. Ο Ole Gunnar Solskjaer πιέζει για μια κεντρική πλάτη που μπορεί να συνοδεύσει τον Χάρι Μαγκουάιρ πίσω. Κάποιος που μπορεί να θεωρηθεί ελίτ επίπεδο για μια λέσχη τόσο μεγάλη όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον Jadon Sancho εντελώς κλειστό, ήρθε η ώρα για τους Red Devils να επιχειρήσουν άλλη μια αδύνατη μεταφορά.

Συζητήσαμε για την πρόθεσή τους να υπογράψουν τον Ραφαέλ Βαράν για 50 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πρόθυμη να τον αφήσει να φύγει για λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, οι διαπραγματεύσεις για τον παίκτη έχουν κολλήσει λόγω αυτής της τεράστιας διαφοράς τιμών. Παρά το γεγονός ότι παίζει για την πιο επιτυχημένη λέσχη στον κόσμο, ο Varane αισθάνεται ότι η θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει στο τέλος της. Κέρδισε τα πάντα για να κερδίσει στην ισπανική πρωτεύουσα και θέλει πιο συναρπαστικές προκλήσεις.

Ο Ραφαέλ Βαράνε συμφωνεί με τον Μαν Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το ABC Deportes, η έξοδος του Sergio Ramos ώθησε τον Raphael Varane να συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την αγγλική ομάδα. Ο Florentino Perez αρχικά δεν ήθελε να φύγει από το ίδρυμα, αλλά αρνείται να κρατήσει παίκτες που δεν θέλουν να είναι εκεί. Στην περίπτωση του Βαράν, υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση ότι προσπαθεί τα πάντα για να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα και ο Ρίο Φέρντιναντ κάνει ό, τι μπορεί για να πείσει τον Βαράν ότι πρέπει να γίνει Κόκκινος Διάβολος.

Ένας από τους οπαδούς του του ζήτησε να μιλήσει απευθείας στον παίκτη για να τον πείσει να υπογράψει. Στην οποία ο Φερδινάνδος απάντησε με μια αινιγματική φράση: «Ήδη το έκανα. Πράκτορα Φέρντι.» Αλλά το αδιέξοδο παραμένει το ίδιο: ο Florentino Perez θέλει περισσότερα χρήματα από ό, τι η Manchester United είναι έτοιμη να προσφέρει. Για πόσο ακόμα θα επεκταθούν αυτές οι διαπραγματεύσεις; Υπάρχει πιθανότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει έναν άλλο παίκτη μέσα σε αυτή τη διαπραγμάτευση; Θα σας κρατάμε ενήμερους για ό, τι συμβαίνει με τον Βαράν.