Έκθεση: Η Λιντς Γιουνάιτεντ δέχεται προσφορά €67 εκατ. για την Raphinha

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι στα πρόθυρα να φύγει από τη Λιντς Γιουνάιτεντ πριν από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιντς Γιουνάιτεντ δέχτηκε την προσφορά της Βαρκελώνης για τη Ραφίνια.

Οι Καταλανοί εισήλθαν στον αγώνα μεταγραφών για την Raphinha εν μέσω μεγάλου ενδιαφέροντος από την Τσέλσι και την Άρσεναλ. Αλλά, είναι τώρα κοντά στο να οριστικοποιήσουν μια συμφωνία για τον υψηλόβαθμο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Λιντς Γιουνάιτεντ δέχτηκε την πρώτη προσφορά της Βαρκελώνης για τη Ραφίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισπανοί γίγαντες προσέφεραν ένα τέλος 58 εκατ. ευρώ συν πρόσθετα, τα οποία θα ανέργιζαν το συνολικό πακέτο στα €67 εκατ. Η Ραφίνια είναι τώρα στα πρόθυρα της υπογραφής πενταετούς συμφωνίας στο Καμπ Νόου.

Άρσεναλ πίεσε σκληρά για να υπογράψει Raphinha στην αρχή του παραθύρου μεταφοράς το καλοκαίρι. Αλλά η Τσέλσι κατέλαβε την κίνηση, δελεάζοντας τη Λιντς Γιουνάιτεντ με μια πιο επικερδή συμφωνία.

Τώρα, και οι δύο λέσχες του Λονδίνου θα πρέπει να σκεφτούν νέους στόχους καθώς ο Βάρκα φαίνεται να είναι καθ’ οδόν για να εξασφαλίσει την υπογραφή της Ραφίνια.

Σύμφωνα με διάφορες αγγλικές πηγές, ο ίδιος ο παίκτης ανυπομονούσε να ενταχθεί στη Βαρκελώνη, θεωρώντας την «ονειρική κίνηση».

Από τότε που εντάχθηκε στη Λιντς από τη Ρεν το 2020, η Raphinha εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο υποσχόμενους νέους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την περασμένη σεζόν, ο 25χρονος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση του Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ υπό τον Τζέσι Μαρς. Μια πιθανή κίνηση στη Βαρκελώνη θα τον συνέδεε με τους ομοίους του Μέμφις Ντεπέι και του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στη γραμμή επίθεσης του Μπάρκα.