Έκθεση: Η Γιουβέντους θα δεχόταν μια τιμή ευκαιρίας για τον Ρονάλντο

Σύμφωνα με εκρηκτική έκθεση, η Γιουβέντους έχει επείγουσα ανάγκη να εκφορτώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα δεχτούν μια τιμή ευκαιρίας γι’ αυτόν.

Καθώς περνούν οι μέρες, φαίνεται ότι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι μακριά από την ιταλική λέσχη. Όταν τον υπέγραψαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέβαλαν ρεκόρ 100 εκατ. ευρώ για τη μεταφορά του σε μια ιστορική κίνηση γι’ αυτούς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Γιουβέντους πλήρωσε τόσα πολλά χρήματα για έναν παίκτη επειδή ήλπιζαν να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Μια επένδυση που έσπασε απεργίες μέσα στην εργατική τάξη των υποστηρικτών του συλλόγου για το τεράστιο χρέος που πήραν. Αλλά η Άντρεα Ανέλι ήθελε να ρισκάρει τα πάντα για να έχει τον Κρίστιαν στην ομάδα.

Μετά από σχεδόν τρεις σεζόν με μόνο εγχώρια επιτυχία, η Γιουβέντους προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον πιο ακριβό παίκτη της. Στο τέλος, ο Ρονάλντο πήρε την ημέρα πληρωμής που ήθελε στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά θυσίασε το κύρος. Είναι ακόμα ο μόνος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κέρδισε την Premier League, La Liga, και την ιταλική Serie A. Κανείς δεν μπορεί να του το πάρει αυτό, αλλά ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά.

Η Γιουβέντους θα δεχόταν 30 εκατομμύρια ευρώ γι’ αυτόν.

Σύμφωνα με εκρηκτική έκθεση της Corriere dello Sport, η Juventus απλά δεν μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει 31 εκατομμύρια ευρώ μετά τους φόρους στους Πορτογάλους. Αυτά τα χρήματα θα πλήρωναν μόνα τους αν κέρδιζε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είχε τρεις προσπάθειες και τις έβαλε στο μπουκάλι. Τώρα, η λέσχη ήδη σκέφτεται τη ζωή χωρίς το αστέρι της Πορτογαλίας και πώς θα ήταν αυτό.

Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να φαίνεται σαν μια βιώσιμη επιλογή, αλλά υπάρχουν και άλλα κλαμπ που θα ήθελαν να έχουν Ronaldo στις τάξεις τους. Θα μάθουμε όλοι πού θα καταλήξουν τα μεγαλύτερα ονόματα το επόμενο καλοκαίρι μετά το τέλος της σεζόν του UEFA Champions League. Όλα εξαρτώνται από το τι κάνει η PSG επειδή θέλουν να κερδίσουν τον διαγωνισμό. Πρέπει να πούμε ότι παρά την ηλικία του, 30 εκατομμύρια ευρώ είναι φθηνά για έναν παίκτη όπως ο Cristiano.