Έκθεση: Ενημέρωση για την παράταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς

Ως τρόπος για να ανταποκριθούμε στις φήμες, έχουμε επιτέλους μια πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με την παράταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ως παίκτη του Μίλαν Μίλαν.

Η παράταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ήταν η συζήτηση της πόλης στη Λομβαρδία, η Μίλαν έπρεπε να μας ενημερώσει σχετικά. Ο αθλητικός διευθυντής Paolo Maldini μόλις πρόσφερε τα τελευταία νέα για το μέλλον του Σουηδού επιθετικού. Προσπαθούν να το πάρουν κάθε εποχή λόγω της προχωρημένης ηλικίας του φόργουορντ, αλλά φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει. Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ιμπραχίμοβιτς σκόραρε ένα στήριγμα ενάντια στον Κροτόνε που τον έφερε σε 500 ιστορικά γκολ σε επίπεδο λέσχης.

Περιττό να πω ότι οι Ροσονέρι δεν θα ήταν εκεί που είναι τώρα αν δεν ήταν η συνεισφορά του Ζλάταν. Ο Μαλντίνι ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο Σουηδός επιθετικός για τους Ιταλούς γίγαντες. Ως εκ τούτου, η πρόθεσή του είναι να κλείσει τη συμφωνία για παράταση της σύμβασης το συντομότερο δυνατό. Αυτή τη στιγμή, ο σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες συμβολαίου με τον ατζέντη του παίκτη: Mino Riola.

Ο Μαλντίνι αποκαλύπτει την παράταση του συμβολαίου του Ζλάταν.

Για τον Πάολο Μαλντίνι, ο Μίλαν δεν μπορεί να χάσει τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αυτή τη στιγμή. Ένας θρυλικός παίκτης που είναι ακόμα στην κορυφή του παιχνιδιού του παρά το ότι πιέζει 40 ετών. Ο αθλητικός διευθυντής επιβεβαίωσε σήμερα τις συνομιλίες παράτασης συμβολαίων: «Είμαστε μία από τις νεότερες ομάδες στην Ευρώπη και χρειαζόμαστε έναν ηγέτη όπως ο Ιμπραχίμοβιτς», δήλωσε ο Μαλντίνι στην BeinSport μέσω του Sky Sport Italia.

«Προσπαθήσαμε να τον υπογράψουμε το 2018 όταν έπαιζε για το LA Galaxy. Μας είπε ότι η παράταση του συμβολαίου εξαρτάται από το σώμα του, αλλά αν συνεχίσει έτσι, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συνεχίσει. Έχουμε τρεις παίκτες με τα συμβόλαια που λήγουν το 2022, δουλεύουμε. Πρέπει να υπάρχουν μέρη που θα χαρούν να συνεχίσουν μαζί, οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες που σκέφτονται μόνο το γήπεδο, ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταλήξουμε σε συμφωνίες».