Έκθεση: Ένας θυμωμένος Ρονάλντο σκέφτεται το μέλλον του στη Γιουβέντους

Μετά την κλήρωση εναντίον της Ελλάδας Βερόνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να εξετάζει το μέλλον του μακριά από τη Γιουβέντους μέχρι την επόμενη σεζόν.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στη Γιουβέντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης, του υποσχέθηκαν αρκετούς στόχους που δεν θα καρποφορήσουν. Αν και έχει ήδη κερδίσει δύο τίτλους Serie A, ο κύριος λόγος που αποφάσισε να γίνει Bianconero ήταν να κερδίσει το Champions League. Το συμβούλιο του συλλόγου υπέγραψε μερικούς πολύ σημαντικούς παίκτες για να διαγωνιστούν για τίτλους, αλλά ο Κριστιάνο δεν βλέπει καθαρή εικόνα. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Γιουβέντους δεν ανταποκρίθηκε στη διαφημιστική εκστρατεία που είχαν στην αρχή της σεζόν.

Πολλά λάθη λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αγώνων που θυμό Ρονάλντο σε συνεχή βάση. Αυτή η κατάσταση γίνεται όλο και πιο απογοητευτική για το πορτογαλικό αστέρι και μόλις πήραμε χαμπάρι από μια ανησυχητική έκθεση. Σύμφωνα με τον Tuttosport, ο Cristiano σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του μακριά από τη Γιουβέντους, εάν ο σύλλογος δεν κερδίσει ούτε έναν τίτλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ρονάλντο παραπονιέται στον Βελόσο για τους συμπαίκτες του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Hellas, υπήρχε μια εικόνα του Ρονάλντο να μιλάει με τον συμπατριώτη Veloso. Σε αυτή την ανταλλαγή, μπορείτε να ακούσετε καθαρά τον Cristiano να λέει: «Αδερφέ, αυτοί οι τύποι δεν ακούνε», να αναφέρεται στους συμπαίκτες του Γιουβέντους. Υπήρξαν αρκετά αμυντικά λάθη που έγιναν από την άμυνα του Bianconeri που τελικά προκάλεσαν τον ισοσταθμιστή της Hellas.

Ο Ρονάλντο έχει βαρεθεί την κατάσταση και ίσως ήδη σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το κλαμπ. Εάν αυτή η έκθεση αποδειχθεί αληθινή, όλοι γνωρίζουμε ποιο είναι το μείζον ερώτημα. Ποια ομάδα θα έκανε μια προσπάθεια να υπογράψει Κριστιάνο Ρονάλντο και πού μπορεί να αγωνιστεί για τρόπαια όπως έκανε στη Ρεάλ Μαδρίτης; Θα σας κρατάμε ενήμερους για την απόφαση του Ρονάλντο τους επόμενους μήνες.