Έκθεση: Ένας απόβλητος της Βαρκελώνης θέλει να φύγει από το κλαμπ δωρεάν

Μετά από όλα όσα έχει κάνει ο σύλλογος για αυτόν όλα αυτά τα χρόνια, ένας από τους απόκληρους της FC Barcelona σκοπεύει να εγκαταλείψει το club δωρεάν αυτό το καλοκαίρι.

Αν οι αναφορές είναι αληθινές, ένας απόκληρος της FC Barcelona σκοπεύει να φύγει από το κλαμπ δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι. Μετά από πολλές εικασίες σχετικά με την πιθανή παράταση του συμβολαίου του, φαίνεται ότι ο Ουσμάν Ντεμπέλε θα μπορούσε να αφήσει την Μπαρτσελόνα κρεμασμένη. Οι συνομιλίες με τη λέσχη έχουν καθυστερούν εδώ και εβδομάδες, ειδικά μετά την εξαγορά της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ. Αναφορές από την Ισπανία δείχνουν ότι ο Γάλλος παίκτης ήρθε σε επαφή με πιθανούς να φτάσει στο club την επόμενη σεζόν. Από τότε που ήρθε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Ουσμάν Ντεμπέλε δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχε δημιουργηθεί γύρω του λόγω των πολλών τραυματισμών του.

Όταν ο Neymar έφυγε από τη Βαρκελώνη για να παίξει για το PSG, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μπήκε σε κατάσταση πανικού με το σχέδιο αντικατάστασης του Βραζιλιάνου. Όλοι στην Ευρώπη γνώριζαν ότι είχαν 222 εκατομμύρια ευρώ και οι παίκτες που αγόραζαν σίγουρα θα είχαν πολύ μεγάλη τιμή. Ο Debele απέχει πολύ από τον παίκτη που έπρεπε να γίνει, αλλά ο Barça πλήρωσε ακόμα ένα επιβλητικό ποσό 135 εκατομμυρίων ευρώ γι ‘αυτόν. Ο καταλανικός σύλλογος είχε τόση υπομονή γι ‘αυτόν παρά τους πολλούς τραυματισμούς του και ανταποκρίνεται μέσω πιθανής εξόδου.

Η προσφορά του Νιούκαστλ στον Ουσμάν Ντεμπέλε.

Σύμφωνα με έκθεση του Goal, ο Ousmane Dembele προσεγγίστηκε από τη Newcastle United με προσφορά €15 εκατ. ανά σεζόν. Δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ο παίκτης μπορεί σίγουρα να φύγει δωρεάν. Αν συνέβαινε αυτό, θα γινόταν σίγουρα μία από τις πιο βλαβερές συναλλαγές της Βαρκελώνης από τη σύγχρονη εποχή. Ένας παίκτης που δεν επέστρεψε οφέλη, αλλά έκανε το σύλλογο να ξοδέψει ένα από τα υψηλότερα ποσά που δαπανήθηκαν ποτέ για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Ο Νιούκασλ του προσφέρει επίσης 15 καθαρά εκατομμύρια ευρώ μόλις φτάσει και το ετήσιο συμβόλαιο. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το σκεπτικό πίσω από την πιθανή απόφαση του Ουσμάν Ντεμπέλε, αλλά σίγουρα θα άφηνε τη Βαρκελώνη ξεκρέμαστη αν συνέβαινε αυτό. Τα προβλήματα συνεχίζουν να συσσωρεύονται για τους Μπλαουγκράνα εν μέσω των ατελείωτων αντιπαραθέσεων που υποφέρουν καθημερινά.