Άρσεναλ: Antonio Conte χτυπά έξω στο Mikel Arteta για τον προγραμματισμό των παραπόνων

Η Άρσεναλ θα επιστρέψει στη δράση της Πρέμιερ Λιγκ τρεις ημέρες μετά την ήττα τους ενάντια στο Λίβερπουλ.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, ο Mikel Arteta, έκανε μια μακρά αλαζονεία για το πρόγραμμα της Premier League πριν από τον επερχόμενο αγώνα της πλευράς του με την Aston Villa.

Ο Ισπανός επέκρινε το πρωτάθλημα επειδή ανάγκασε την πλευρά του να παίξει τρεις ημέρες μετά την ήττα τους με 2-0 εναντίον της Λίβερπουλ την Τετάρτη.

Τα σχόλιά του, ωστόσο, πυροδότησαν αρνητική απάντηση από τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος επεσήμανε την αμφιλεγόμενη αναβαλλόμενη ντέρμπι μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ.

Τον Ιανουάριο, η Πρέμιερ Λιγκ δέχτηκε το αίτημα της Αρτέτα να αναβάλει το παιχνίδι. Ωστόσο, η πλειονότητα των απουσιών των Πυροβολητών οφειλόταν σε τραυματισμούς, αναστολές και μεταγραφές και όχι σε περιπτώσεις Covid-19.

Η Τότεναμ εξέδωσε μια έξαλλη δήλωση μετά την απόφαση αναβολής του αγώνα, με τον Conte να επαναλαμβάνει τώρα τη στάση του συλλόγου.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια της Arteta, ο Conte απάντησε: «Θέλω μόνο η Arteta να θυμάται ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Τότεναμ Άρσεναλ, εντάξει; Αν μιλάμε για άδικο. Σταματάω.

«Αλλά σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι η απάντησή μου είναι αρκετή. Εντάξει, ναι, αρκετά.

«Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για δίκαιο ή άδικο. Αναβάλαμε το παιχνίδι, Τότεναμ Άρσεναλ, αν θυμάσαι. Δεν το ξεχνάω αυτό, και νομίζω ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε για δίκαιο ή άδικο».