Άρσεναλ στόχος Buendia μιλάει για μια κίνηση μακριά από το Νόργουιτς

Η Άρσεναλ πιστεύεται ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την Έμι Μπουέντια. Το αστέρι του Νόργουιτς έχει μιλήσει για τη δυνατότητα μιας κίνησης μακριά από το σύλλογο.

Ο μέσος του Νόργουιτς Emi Buendia παραδέχεται ότι «παρακινείται» από το ενδιαφέρον της Arsenal για αυτόν καθώς οι Gunners ζυγίζουν κάνοντας μια επίσημη προσφορά για την Αργεντινή.

Η Αργεντινή σκόραρε 15 γκολ και παρείχε 15 ασίστ στη δεύτερη βαθμίδα αυτής της εκστρατείας και ονομάστηκε Πρωταθλήτρια της Σεζόν.

Η Arsenal φέρεται να ενδιαφέρεται για την Buendia ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο, ο σύλλογος δεν έκανε ποτέ επίσημη προσέγγιση για τον μέσο και άλλαξε την εστίασή του στον Martin Odegaard, ο οποίος προσχώρησε με δάνειο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο.

Είναι κατανοητό ότι ο τεχνικός διευθυντής Edu θα προσπαθήσει να υπογράψει Odegaard από το Los Blancos τις επόμενες εβδομάδες, αλλά αν οι προσπάθειές του είναι άκαρπες θα είναι η Buendia αυτός που θα είναι ο βασικός στόχος.

«Πάντα ονειρεύεται κανείς να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο και στις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία, την Ισπανία ή την Ευρώπη», δήλωσε η Buendia στην AS.

«Ονειρεύεται κανείς να παίζει για τίτλους, είναι μια φιλοδοξία που έχω, είναι μια υπερηφάνεια ότι σημαντικές ομάδες ενδιαφέρονται για εσάς, αυτό σημαίνει ότι κάνετε τα πράγματα καλά και είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσετε να εργάζεστε και μια μέρα να το επιτύχετε».

Οι Νόργουιτς είναι κάτω από λιγότερη πίεση για να πουλήσουν τους αστέρες τους μετά την προώθηση τους στην Πρέμιερ Λιγκ, με τους ομοίους του Buendia, του Todd Cantwell και του Max Aarons να προσελκύουν το ενδιαφέρον των ομάδων στην κορυφαία πτήση.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Καναρίων, Stuart Webber, επέμεινε ότι θα πωληθούν μόνο αν η τιμή είναι σωστή.

«Αν κάποιος θέλει κάποιον από αυτούς τους τύπους θα πρέπει να σπάσει το ρεκόρ μεταφοράς της λέσχης (£25 εκατομμύρια) για να με κάνει να απαντήσω στο τηλέφωνο, για να είμαι ειλικρινής. Και οι τρεις το γνωρίζουν αυτό», δήλωσε ο Webber.

«Ένας από αυτούς μπορεί να φύγει, ίσως δύο ή και οι τρεις να φύγουν, ποιος ξέρει — αλλά τα γεγονότα είναι ότι αυτή η ομάδα δεν αφορά έναν ή δύο παίκτες. Για να είμαστε επιτυχημένοι στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό θα είναι το πώς θα τα καταφέρει η ομάδα των 20, όχι αν ένας παίκτης έχει εξαιρετική απόδοση».