Άρσεναλ: Πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γαβριήλ Ιησού στο γόνατο;

Ο επιθετικός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το στρατόπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας μετά από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Ο επιθετικός της οπλοστασίου Γαβριήλ Ιησούς φέρεται να μείνει στην άκρη για «αρκετούς μήνες» μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ιησούς πονούσε εμφανώς μετά την ήττα της Βραζιλίας εναντίον του Καμερούν την Παρασκευή.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειξαν ότι δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά για τη Βραζιλία κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Ωστόσο, η κατάστασή του μπορεί να είναι χειρότερη από ό, τι αναμενόταν αρχικά.

Σύμφωνα με το 90min, ο σταρ της Άρσεναλ επέστρεψε στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τη διαδικασία αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιησούς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, η οποία θα τον περιθωριοποιήσει για αρκετούς μήνες. Η βλάβη στον έσω σύνδεσμο του Ιησού επιβεβαιώνεται, με την Άρσεναλ να περιμένει περαιτέρω εξετάσεις για να καθορίσει τη σοβαρότητά της.

Ο τραυματισμός του αστέρα της Βραζιλίας είναι ένα τεράστιο πλήγμα στα σχέδια της Άρσεναλ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Ιησούς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο των Πυροβολητών στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, η πλευρά του Μικέλ Αρτέτα θα πρέπει να μπει στο δεύτερο μισό της σεζόν χωρίς τον πρωταγωνιστή της.

Μερικές αγγλικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι οι Πυροβολητές ανυπομονούν να ανακαλέσουν τον Florian Balogun από το δάνειο του στη Stade Reims, καθώς σκοπεύουν να καλύψουν την απουσία του Ιησού.

Ο 21-year-old βρήκε ένα λαμπρό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, σημειώνοντας οκτώ γκολ σε 15 αγώνες για την πλευρά Ligue 1 πριν από το διάλειμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.