Άρσεναλ προσεγγίστηκε από Newcastle σχετικά με τη συμφωνία δανείου για τους νέους

Ο Mikel Arteta ενημέρωσε ότι οι Gunners θα μπορούσαν να εμπλακούν σε εξερχόμενες επιχειρήσεις πριν από την προθεσμία μεταφοράς των 11μμ τη Δευτέρα.

Ο μέσος της Arsenal Joe Willock θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια μετάβαση στο Newcastle United με δάνειο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει η The Telegraph, ο Willock είναι ένας από τους δύο παίκτες που θέλουν να υπογράψουν την ημέρα της προθεσμίας μαζί με το Hamza Choudhary του Leicester City.

Η Άρσεναλ φέρεται να είναι πρόθυμη να αφήσει να πάει από τον 21χρονο έτσι ώστε να μπορεί να πάρει περισσότερο ποδόσφαιρο πρώτης ομάδας.

Αν και έχει παίξει 17 φορές σε όλους τους διαγωνισμούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο χρόνος παιχνιδιού του έχει μειωθεί τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της ανόδου του Emile Smith-Rowe και της άφιξης του Martin Odegaard.

Ο νεαρός Άγγλος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα σε ένα παιχνίδι της Premier League από τον Νοέμβριο και έχει πάρει το όνομά του στο αρχικό XI σε μόλις τρία από τα τελευταία 16 παιχνίδια των Gunners.

«Αποφασίσαμε [ποιος θα μπορούσε να φύγει με δάνειο] και δουλεύουμε πάνω σε αυτό», δήλωσε ο Mikel Arteta για πιθανές εξόδους στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα πριν από τον αγώνα εναντίον των Wolves.

«Θα το μάθετε πριν τις 11μμ. Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν μεμονωμένο παίκτη. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, οι συζητήσεις που είχαμε, οι διάφοροι λόγοι. Ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι απόψε.»