Άρσεναλ πρέπει να υπογράψει «τουλάχιστον πέντε παίκτες με ταλέντο και χαρακτήρα»

Ο Mikel Arteta πρέπει να κάνει ενισχύσεις στην ομάδα του πριν από το 2021-22, προκειμένου να αυξήσει τα πρότυπα στα Εμιράτα, προτείνει πρώην Gooner.

Άρσεναλ πρέπει να υπογράψει «τουλάχιστον πέντε παίκτες με τόσο ταλέντο και χαρακτήρα» αυτό το καλοκαίρι, επιμένει Emmanuel Petit.

2020-21 ήταν μια εποχή για να ξεχάσουμε την Άρσεναλ. Ο σύλλογος είχε το χειρότερο ξεκίνημα σε μια σεζόν Premier League εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες και τελικά τελείωσε στην όγδοη θέση.

Οι καμπάνιες FA Cup και EFL Cup δεν πέτυχε πολύ καλύτερα, με την πλευρά του Λονδίνου να συντρίβεται στον 4ο Γύρο και στους προημιτελικούς των διαγωνισμών αντίστοιχα.

Οι Πυροβολητές έτρεξαν βαθιά στο Europa League, αλλά στάλθηκαν από τον Βιγιαρεάλ — μια ομάδα που διοικούσε ο πρώην αρχηγός τους, ο Ουνάι Έμερι.

«Αν η Arsenal θέλει να γίνει ξανά ανταγωνιστική, χρειάζονται τουλάχιστον πέντε παίκτες με ταλέντο και χαρακτήρα», δήλωσε ο Petit σε συνέντευξή του στη Metro.

«Το πρώτο πράγμα που χρειάζονται είναι ένας σωστός σκόρερ. Χρειάζονται και φτερωτές.

«Όταν κοιτάς νέους παίκτες όπως ο Mason Mount και ο Jack Grealish, είναι φανταστικοί γιατί, εκτός από την ποιότητά τους, δείχνουν χαρακτήρα και επιθυμία, θέλουν να αποδείξουν ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση τους.

«Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θέλω να δω στην Άρσεναλ, και το βλέπω αυτό στο [Bukayo] Saka, και μερικές φορές στο [Emile] Smith Rowe.

«Αλλά αυτό που θέλω από την Arsenal στην αγορά μεταφοράς είναι η ποιότητα και, το σημαντικότερο, η ηγεσία και η προσωπικότητα.

«Θέλουμε χαρακτήρα στην Άρσεναλ, παίκτες που μισούν να χάνουν, παίκτες που ουρλιάζουν στο καμαρίνι όταν χάνουν, παίκτες που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν με συμπαίκτες όταν χάνουν. Αυτό ακριβώς λείπει από την Άρσεναλ».