Άρσεναλ που θα λάβει απόφαση σύμβασης για τον David Luiz

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Arsenal έλαβε την απόφασή της για τον Βραζιλιάνο υπερασπιστή Ντέιβιντ Λουίζ σχετικά με παράταση της σύμβασης.

Ο David Luiz είναι στη σειρά για να κερδίσει μια νέα παράταση ενός έτους στο συμβόλαιό του Arsenal ως ανταμοιβή για τη θετική επιρροή του στο σύλλογο.

Ο βραζιλιάνος αμυντικός πήρε επιπλέον 12 μήνες για τη συμφωνία του το καλοκαίρι, και πολλοί πίστευαν ότι θα προχωρούσε στο τέλος αυτής της σεζόν.

Σύμφωνα με το The Independent, το αφεντικό της Arsenal Mikel Arteta έχει εντυπωσιαστεί με τον αντίκτυπο που είχε ο Luiz στα νεότερα μέλη της ομάδας. Το αφεντικό των Πυροβολητών θέλει να μείνει ο υπερασπιστής.

Ο 33χρονος θεωρείται σπουδαίος χαρακτήρας στα αποδυτήρια και έχει παραμείνει μέρος των σχεδίων της Arteta στο γήπεδο αυτή τη σεζόν.

Πράγματι, ο Luiz ήταν επιρρεπής σε λάθη — και πολλά από αυτά. Η πρόσφατη αποστολή του εναντίον των Λύκων είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Ωστόσο, η βραζιλιάνικη είναι επίσης μια πολύ αναγκαία πηγή εμπειρίας.

Η Arsenal δεν έχει πάρα πολλά από αυτά στην τρέχουσα καλλιέργεια της, και η Arteta δεν είναι πρόθυμη να χάσει τον Luiz για τίποτα σε μια εποχή που τα κεφάλαια για τις νέες αφίξεις είναι σφιχτά.

Έχει ήδη παρουσιαστεί 20 φορές στην Arsenal αυτή τη σεζόν και πρωταγωνιστεί στην πιο πρόσφατη νίκη 4-2 των Gunners επί του Λιντς την Κυριακή.