Άρσεναλ: Ο Mikel Arteta αντιδρά μετά την εξάλειψη σοκ FA Cup

Η Άρσεναλ συνετρίβη από το Κύπελλο FA μετά από μια εκπληκτική ήττα εναντίον του Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε την Άρσεναλ 1-0 στον αγώνα του Κυπέλλου FA την Κυριακή. Ένα γκολ 83 λεπτών από τον Λούις Γκόρντον ήταν αρκετό για να εξαλείψει τους Πυροβολητές από τον ανταγωνισμό.

Ο Mikel Arteta, ο οποίος επέστρεψε στο παγκάκι της Άρσεναλ αφού πέρασε λίγες μέρες σε αυτοαπομόνωση, χτύπησε την παράσταση της πλευράς του.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο διευθυντής της Arsenal είπε στο ITV Sport:

«Δεν ήμασταν αρκετά καλοί εκείνη την ημέρα και είμαστε εκτός ανταγωνισμού. Είναι πραγματικά απογοητευτικό και πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γι’ αυτό,

«[Μας έλειπε] η οδήγηση, η ποιότητα, η πεποίθηση. Υπήρξαν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλά δώρα σε πολύ επικίνδυνες περιοχές και η ικανότητα να προσεγγίσουμε διανοητικά το παιχνίδι ή να το αλλάξουμε και να το προσαρμόσουμε και να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε, κάτι που δεν κάναμε».

Μετά από μια συναρπαστική παράσταση, η Arteta αντικατέστησε τον Nuno Tavares μόνο 34 λεπτά στο παιχνίδι. Ο υπερασπιστής αντέδρασε θυμωμένα ενώ έδειχνε την απογοήτευσή του για την απόφαση.

Ερωτηθείς για την αντικατάσταση, ο Ισπανός διευθυντής απάντησε: «Είναι μια απόφαση που πρέπει να κάνετε σε ορισμένες στιγμές για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την απόδοση της ομάδας και αυτό έκανα».

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ σε αγώνα Κύπελλο Καραμπάο την Πέμπτη. Οι Πυροβολητές θα συναντήσουν την Τότεναμ στο βόρειο Λονδίνο ντέρμπι την επόμενη Κυριακή.