Άρσεναλ να πουλήσει αστέρι παίκτη για να συγκεντρώσει μετρητά για τις καλοκαιρινές κινήσεις

Με ένα μεγάλο παράθυρο μεταφοράς ακριβώς στη γωνία, η Άρσεναλ θα μπορούσε να εξετάσει την πώληση του Έκτορ Μπέλεριν σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για μεταφορές.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η PSG μπορεί να είναι έτοιμη να εντείνει το ενδιαφέρον της για το αστέρι της Άρσεναλ Χέκτορ Μπέλεριν.

Ο Ισπανός έχει συνδεθεί με μια κίνηση μακριά από την Άρσεναλ εδώ και αρκετό καιρό. Οι ομοίους της PSG και της Βαρκελώνης λέγονταν ότι ήταν και οι δύο ενθουσιώδεις τον Ιανουάριο, και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα.

Η Daily Star ισχυρίζεται ότι ενώ η Barca μπορεί να έχει παγώσει το ενδιαφέρον τους, η PSG παραμένει εξίσου ενθουσιώδης όπως ήταν πάντα. Στην πραγματικότητα, οι Γάλλοι γίγαντες θα μπορούσαν κάλλιστα να ξεκινήσουν μια καλοκαιρινή προσφορά για να προσγειώσουν τους Ισπανούς δεξιά-πίσω.

Ακόμα μόνο 26, Μπέλεριν, ήταν ο στυλοβάτης για τους Πυροβολητές κατά τη διάρκεια αρκετών εποχών. Αλλά με τον Mikel Arteta να σχεδιάζει μια άλλη καλοκαιρινή δουλειά ανοικοδόμησης, ο Bellerin θα μπορούσε να φέρει κάποια αναγκαία μετρητά στα ταμεία της Arsenal.

Το PSG είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να προσγειώσουν το full-back με μεγάλη ευκολία. Το φαινομενικό του πακέτο μισθών των 110 λιρών την εβδομάδα δεν θα αποδείκνυε κανένα πρόβλημα ούτε για τη μεγάλη γαλλική ενδυμασία.

Αν η Άρσεναλ μπορεί να πάρει περίπου 25-30 εκατομμύρια λίρες για τον Bellerin, τότε φαίνεται ότι μπορεί να μπουν στον πειρασμό να πουλήσουν το δεξί πίσω μέρος.

Κάθε ρευστό που θα συγκεντρωθεί από την πώληση κάποιου σαν τον Bellerin θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Arteta μπορεί κάλλιστα να εξαργυρώσει αν μια προσφορά έρθει στο δρόμο τους.