Άρσεναλ λαμβάνουν ώθηση Partey πριν από την επιστροφή Europa League

Η καλοκαιρινή υπογραφή των Gunners 45 εκατομμυρίων λιρών βρίσκεται στο περιθώριο από τότε που αντιμετώπισε πρόβλημα μηρού στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Thomas Partey θα μπορούσε να παίξει στον αγώνα της Arsenal εναντίον της Benfica, καθώς ο παίκτης είναι «πολύ κοντά» στην επιστροφή στο full fitness, ενημέρωσε ο Mikel Arteta.

Ο Partey έχει καθίσει έξω κάθε μία από τις τρεις τελευταίες αγώνες της Arsenal λόγω ενός τραυματισμού στο hamstring που υπέστη στην ήττα 1-0 της Premier League στην Aston Villa στις 6 Φεβρουαρίου.

Η απουσία του αμυντικού μέσου δεν έχει περάσει απαρατήρητη με τους Gunners να μπορούν να κερδίσουν μόνο ένα από αυτά τα τρία παιχνίδια, χάνοντας στο ένα και τραβώντας το άλλο.

Ο 27χρονος πρόκειται να λάβει μέρος σε εκπαιδευτική συνεδρία την Τετάρτη. Σε περίπτωση που βγει σώος, ο Γκάνας θα ενταχθεί στην ομάδα της Άρσεναλ για το ταξίδι στην Αθήνα για την τελευταία 32 δεύτερη ισοπαλία του Europa League.

«Ο Τόμας είναι πολύ κοντά», δήλωσε η Arteta σε συνέντευξη Τύπου, μέσω του Evening Standard. «Έχει ένα τελικό τεστ σήμερα στην προπόνηση. Αν αισθάνεται καλά, μπορεί να παίξει τον αγώνα.»

Rob Holding, ο οποίος έλαβε ένα χτύπημα στο κεφάλι και κατά συνέπεια απογειώθηκε κατά τη διάρκεια της 1-0 ήττα στο Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή, δεν θα κάνει το ταξίδι.

«Όσον αφορά τον Rob, δεν είναι διαθέσιμος», πρόσθεσε η Arteta. «Έπαθε διάσειση. Χρησιμοποιήσαμε αυτή την [αντικατάσταση]. Είναι εντελώς καλά, αλλά προφανώς, τώρα πρέπει να ακολουθήσουμε τα πρωτόκολλα και δεν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει».