Άρσεναλ λαμβάνουν ζωτικό τραυματισμό ώθηση μπροστά από τη σύγκρουση του Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ έλαβε μια σημαντική ώθηση των τραυματισμών πριν από τη δύσκολη συνάντηση της Premier League με τη Λίβερπουλ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι υποστηρικτές της Arsenal θα χαρούν να ακούσουν ότι ο Pierre-Emerick Aubameyang έχει επιστρέψει στην πλήρη εκπαίδευση και θα είναι σε θέση να παίξει το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου ενάντια στο Λίβερπουλ.

Ο 32χρονος πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα καθώς η Γκαμπόν κέρδισε μια κρίσιμη νίκη επί της Λιβύης στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή.

Ωστόσο, το Aubameyang μεταφέρθηκε από το πεδίο με τη βοήθεια ενός φορείου στο τέλος του αγώνα.

Ανεξάρτητα από αυτό το περιστατικό, ο σταρ της Άρσεναλ επιστρέφει στο καθήκον του για τη λέσχη του παρά τις αρχικές ανησυχίες της απουσίας του από τη σημαντική συνάντηση με τους Ρεντς.

Όπως ανέφερε ο Charles Watts, η Auba επιστρέφει στο Λονδίνο Colney για τις τακτικές προπονήσεις τους και θα είναι διαθέσιμη για τον αγώνα του Σαββάτου Premier League.

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να πάρει τρεις πόντους στο Anfield από τη σεζόν 2012-13. Αν και η πλευρά του Mikel Arteta κερδίζει ορμή τις τελευταίες εβδομάδες.

Και η ηγεσία του Aubameyang στο μέτωπο θα είναι μια σημαντική ώθηση για τους Πυροβολητές το Σάββατο.