Άρσεναλ λάβει δύο «επίσημες προσεγγίσεις» για το Aubameyang

Ακριβώς όταν φάνηκε ότι το Aubameyang δεν θα πήγαινε πουθενά τον Ιανουάριο, δύο δελεαστικές προσεγγίσεις φέρονται να έφτασαν στο κατώφλι της Άρσεναλ.

Η Βαρκελώνη και η Γιουβέντους, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίασαν την Άρσεναλ σχετικά με την υπογραφή του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με δάνειο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η διεθνής Γκαμπόν είναι ένα καυτό θέμα στο παράθυρο μεταφοράς αυτού του χειμώνα. Όλες οι πινακίδες δείχνουν προς μια έξοδο από την Άρσεναλ, καθώς δεν έχει παίξει αγώνα για τον σύλλογο από τότε που έχασε την αρχηγία τον Δεκέμβριο.

Με τις καλύτερες μέρες του στο βόρειο Λονδίνο να φαίνεται να έχουν τελειώσει, αρκετοί σύλλογοι εξέφρασαν ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, η Σαουδική Αραβική πλευρά Al Nassr έκανε πρόσφατα μια προσφορά δανείου. Η πρόταση περιελάμβανε υποχρέωση αγοράς αξίας £6,7 εκατομμυρίων.

Βαρκελώνη και Γιουβέντους κάνουν «επίσημες προσεγγίσεις»

Αλλά φαίνεται ότι οι μέρες του Aubameyang στην Ευρώπη μπορεί να μην τελειώσουν ακόμα.

Σύμφωνα με την The Athletic, η Βαρκελώνη και η Γιουβέντους έχουν κάνει επίσημες προσεγγίσεις για το εμπρός. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι και οι δύο σύλλογοι ενδιαφέρονται να κάνουν μια συμφωνία δανείου. Το μόνο πραγματικό ζήτημα είναι πώς θα αντέξουν οικονομικά τον προσοδοφόρο μισθό 350.000 λιρών την εβδομάδα.

Η απόφαση της Βαρκελώνης, ωστόσο, μπορεί να βασίζεται στο εάν μπορούν να υπογράψουν τον επιβάτη Γιουβέντους της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον επιθετικό της Γιουβέντους Αλβαρο Μοράτα.

Αν η καταλανική λέσχη δεν μπορεί να κάνει συμφωνία για τον Μοράτα, το Aubameyang θα μπορούσε να είναι το σχέδιο Β. Ωστόσο, δεδομένης της τρομερής οικονομικής τους κατάστασης, ο Μπάρκα μπορεί να μην είναι σε θέση να πληρώσει όλους τους μισθούς του άνδρα της Άρσεναλ.

Εν τω μεταξύ, η Γιουβέντους πρόκειται να υπογράψει τον επιθετικό της Φιορεντίνα Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος αφίχθη στο Τορίνο το πρωί της Παρασκευής για να κάνει ιατρική ιατρική για μια συμφωνία που φέρεται να αξίζει 70 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, θα χρεώνει περίπου €7 εκατ. ανά σεζόν στο πλαίσιο του συμβολαίου του Bianconeri.