Άρσεναλ: Η Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς ολοκληρώνει την κίνηση δανείου προς τους Ρομά

Ο μέσος της Άρσεναλ ενώνει την πλευρά Serie A σε μια συμφωνία δανείου μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς πυροδότησε αντιπαράθεση ζητώντας δημοσίως από τη λέσχη να τον δανείσει τον Αύγουστο. Απέτυχε να αναγκάσει μια κίνηση το καλοκαίρι. Ωστόσο, τώρα εξασφάλισε ένα δάνειο μακριά από την πλευρά του βόρειου Λονδίνου.

Το Σάββατο, οι Ρομά ανακοίνωσαν ότι έχουν υπογράψει συμφωνία δανείου από τη Μέιτλαντ-Νάιλς μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα συνδεθεί με τους συμπαίκτες του στην Αγγλία Chris Smalling και Tammy Abraham στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Είμαι απλά ευτυχής που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να σπάσω», είπε ο Άγγλος υπερασπιστής.

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω τι μπορώ να κάνω ως παίκτης.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξη που μου έχουν ήδη δείξει — ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η μεταφορά θα δώσει στην πλευρά του Jose Mourinho μια έγκαιρη ώθηση. Οι Giallorossi αγωνίζονται για τη μορφή πρόσφατα, γλιστρώντας στην έβδομη θέση στο τραπέζι Serie A.

Μετά τον τραυματισμό του Leonardo Spinazzola στον Αχιλλέα στο Euro 2020, οι Ρομά δεν έχουν παίξει με αξιόπιστη πλήρη πλάτη στη σύνθεση τους. Maitland-Niles έχουν αρκετή εμπειρία για να παίξει τόσο ως μέσο όσο και ως full-back.

Ο 24χρονος πέρασε μια συμφωνία δανείου στο Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον την περασμένη σεζόν, όπου έπαιξε σε 15 αγώνες. Αυτή τη σεζόν έκανε μόνο εμφανίσεις για την πλευρά του Mikel Arteta, με το τελευταίο του παιχνίδι να είναι εναντίον της Λίβερπουλ τον Νοέμβριο.