Άρσεναλ επιβεβαιώνουν μια άλλη COVID-19 θετική περίπτωση, καλώς ήρθατε πίσω αμυντικός κλειδί

Οι Πυροβολητές έχουν εκδώσει μια ενημέρωση για την ομάδα τους πριν από τη σύγκρουση της Πρωτοχρονιάς με το Μάντσεστερ Σίτι.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ Eddie Nketiah βγήκε θετικός για κορωναϊό πριν από τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ του συλλόγου εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε μια σύντομη δήλωση στο Twitter, η Άρσεναλ επιβεβαίωσε την απουσία του Nketiah από την ομάδα αγωνιστικής με το μήνυμα: «Ο Νκετάια χάνει σήμερα αφού βγήκε θετικός με τον Covid. Γίσε καλά σύντομα, Έντι.»

Ο 22χρονος ήλπιζε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση από τότε που σκόραρε ένα χατ-τρικ στη νίκη 5-1 EFL Cup έναντι του Σάντερλαντ στις 21 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, αντ’ αυτού θα περάσει τις επόμενες 10 ημέρες σε αυτο-απομόνωση.

Ο διευθυντής της Arsenal Mikel Arteta δεν είναι επίσης διαθέσιμος για να αντιμετωπίσει την πόλη, έχοντας δοκιμαστεί θετικά για COVID-19 πρόσφατα.

Ο Tomiyasu επιστρέφει στη σύνθεση

Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ καλωσόρισε τον Takehiro Tomiyasu πίσω στη σύνθεση τους για τη σύγκρουση της Πρωτοχρονιάς.

Η ένταξη της ιαπωνικής δεξιάς πλάτης είναι η μόνη αλλαγή που έγινε στη σύνθεση που νίκησε το Νόργουιτς 5-0 το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έχασε το ταξίδι στην οδό Κάρροου αφού βγήκε θετικός για COVID-19.

Ο Μπεν Γουάιτ, ο οποίος ξεκίνησε ως δεξιά πίσω στη νίκη του Νόργουιτς, επέστρεψε στην κεντρική άμυνα εις βάρος του Rob Holding, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο.