Άρσεναλ εντυπωσιακή κίνηση σοκ για την Μπαρτσελώνα που συνδέεται με το αστέρι Man City

Ο Raheem Sterling έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Άρσεναλ, η οποία θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή τους στο παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα κέντρο ξεσκονισμένο με αστέρια, έχοντας πάρα πολλά κορυφαία αστέρια για να παίξει ταυτόχρονα. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι εξτρέμ, αλλά έχει ακόμα τόσους διεκδικητές που μετά βίας παίρνει χρόνο παιχνιδιού.

Η αγγλική διεθνής έχει συμπεριλάβει μόνο πέντε αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Sterling δεν δείχνει κανένα σημάδι του να είναι έξω μορφή παρά τον αγώνα του να μπει στη σύνθεση. Σκόραρε για το Man City στην κρίσιμη νίκη του Champions League έναντι PSG την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το MEN, ο Sterling κοιτάζει μια κίνηση μακριά από το Man City, με την τρέχουσα συμφωνία του να λήγει τον Ιούνιο του 2023.

«Είναι η περίπτωση που οι εκπρόσωποί του έχουν συναντηθεί με το Man City και λένε ότι ο παίκτης τους δεν επιθυμεί να συνεχίσει ή να διερευνήσει μια επέκταση στο συμβόλαιό του,» Ian McGarry στο The Transfer Windcast.

«Αντίθετα, θα προτιμούσαν να διερευνήσουν την επιλογή μιας δανειακής συμφωνίας, την οποία θα ήθελαν να ξεκινήσουν από το παράθυρο του Ιανουαρίου. Απομένει να δούμε αν αυτό είναι εφικτό ή όχι, αλλά υπάρχουν αρκετά ενδιαφερόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Άρσεναλ.»

Η Βαρκελώνη και η Άρσεναλ στοχεύουν κινήσεις του Ιανουαρίου για την Στέρλινγκ. Το προσεχές παράθυρο θα είναι η τελευταία ευκαιρία των πολιτών να εξαργυρώσουν τη διεθνή Αγγλία.

Η Arsenal θα έχει περισσότερες πιθανότητες να υπογράψει τη Sterling το καλοκαίρι, καθώς οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά ζητήματα.

Οι Ισπανοί γίγαντες είναι πρόθυμοι να υπογράψουν το εξτρέμ του Man City σε μια ελεύθερη συμφωνία το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Στέρλινγκ φέρεται να προτιμά να απομακρυνθεί αυτό το χειμώνα.