Άρσεναλ ενταχθούν Tottenham στον αγώνα για τον επιθετικό La Liga

Ο Αλέξανδρος Ισάκ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από τους δύο αντιπάλους του βόρειου Λονδίνου.

Η Άρσεναλ είναι πρόθυμη να προσθέσει έναν νέο επιθετικό στις τάξεις της στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς. Οι Πυροβολητές σχεδίαζαν να υπογράψουν τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα, ωστόσο ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, απέρριψε την προσφορά τους.

Σύμφωνα με την Eurosport, η βόρεια πλευρά του Λονδίνου θα ενώσει τους αρχιαντιπάλους της Τότεναμ στον αγώνα για να υπογράψουν τον Αλεξάντερ Ισάκ.
Μετά την κίνηση του 2019 από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Σουηδός επιθετικός έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης στην Real Sociedad. Ο συνδυασμός του ρυθμού και της μεγάλης τεχνικής του ικανότητας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων.

Η Άρσεναλ πιθανότατα θα χάσει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ και τον Έντι Νκετάια το επόμενο καλοκαίρι. Οι Πυροβολητές ίσως προσθέσουν τον Ισαάκ στις τάξεις τους αυτόν τον Ιανουάριο για να προετοιμαστούν για την έξοδο του ζευγαριού.

Αν η Άρσεναλ εξασφαλίσει μια κίνηση για τον Ισαάκ, θα σηματοδοτήσει τη νίκη της στον δεύτερο αγώνα μεταφοράς επί των Σπερς στα δύο τελευταία παράθυρα. Οι Πυροβολητές υπέγραψαν τον Τακεχίρο Τομιγιασού, ο οποίος ήταν επίσης σε διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ. Η Άρσεναλ σίγουρα θα ελπίζει ότι ο Ισαάκ θα αποδειχθεί τόσο καλός όσο ο Tomiyasu έκανε.

Ο Isak έχει παρουσιαστεί σε 16 παιχνίδια για τη Σοσιεδάδ καθώς κάθονται τρίτοι στη La Liga. Με αρκετές κορυφαίες ομάδες να βλέπουν κινήσεις για την Erling Haaland, άλλοι άρχισαν να ψάχνουν για διαφορετικές επιλογές. Η Transfermarkt έχει εκτιμήσει τον 22χρονο στα £36 εκατ., μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για τους συλλόγους που δεν ενδιαφέρονται για τους επόμενους πολέμους προσφορών.