Άρσεναλ ενταχθούν PSG και Βαρκελώνη σε αγώνα για να υπογράψει αστέρι Μάντσεστερ Σίτι

Η Arsenal έχει ενταχθεί στη Βαρκελώνη και την PSG σε έναν αγώνα τριών αλόγων για να υπογράψει το αστέρι της Πόλης του Μάντσεστερ Έρικ Γκαρσία το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Άρσεναλ συμμετείχε στον αγώνα για να υπογράψει το κέντρο του Μάντσεστερ Σίτι Έρικ Γκαρσία.

Ο 20χρονος έχει εισέλθει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του και η Guardiola έχει ήδη παραδεχτεί ότι ο υπερασπιστής θα μπορούσε να φύγει από το κλαμπ το καλοκαίρι.

Η Βαρκελώνη ήταν ισχυρή φαβορί για να υπογράψει Garcia και ακόμη και εδραίωσαν τις προσπάθειές τους να υπογράψουν τον πρώην παίκτη τους στο τρέχον παράθυρο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, μια καθυστέρηση στις προεδρικές εκλογές του συλλόγου σημαίνει ότι οι πιθανότητες οι Καταλανοί να κάνουν μια προσθήκη πριν από τη λήξη της προθεσμίας της Δευτέρας είναι μάλλον ελάχιστες.

Σύμφωνα με την ισπανική έξοδο Μούντο Ντεπορτίβο, οι Πυροβολητές συμμετείχαν στον αγώνα για να υπογράψουν τον Γκαρσία ως ελεύθερο πράκτορα το καλοκαίρι.

Ο αρχηγός της Arsenal Mikel Arteta είναι πολύ εξοικειωμένος με το αστέρι του Μάντσεστερ Σίτι που συνεργάστηκε μαζί του κατά τη διάρκεια του χρόνου του ως βοηθός του Pep Guardiola.

Η έκθεση προσθέτει ότι ο Garcia θα ενταχθεί στη φιλοσοφία της Arsenal, όπως θα έκανε και στην PSG, οι οποίοι επίσης συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με μια κίνηση.

Μια έκθεση την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι η πλευρά Ligue 1 έψαχναν για αεροπειρατεία μια κίνηση με Mauricio Pochettino βαθμολογία τον παίκτη πολύ έντονα και ενδιαφέρονται για μια κίνηση, καθώς και.

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Γκαρσία δεν αποκλείει την κίνηση σε κανένα από τα προαναφερθέντα κλαμπ. Ωστόσο, κλίνει πιο κοντά σε μια επιστροφή στην πρώην πλευρά του Βαρκελώνη.