Άρσεναλ για να κάνει David Luiz απόφαση μετά από κόκκινη κάρτα εναντίον λύκων

Η Άρσεναλ πρόκειται να λάβει μια σημαντική απόφαση μετά την αποστολή του David Luiz εναντίον των Wolves στο Molineux το βράδυ της Τρίτης.

Η Άρσεναλ θα ξεκινήσει έφεση εναντίον της κόκκινης κάρτας του David Luiz εναντίον των Wolves.

Ο Βραζιλιάνος έλαβε τις εντολές πορείας του μετά την πτώση του Willian Jose στο κουτί με το χτύπημα του ημιχρόνου. Ο Ρούμπεν Νέβες ανέβηκε για να σκοράρει την ποινή που προκύπτει.

Η Άρσεναλ έχασε τον αγώνα 2-1 καθώς η μεγάλη προσπάθεια του Joao Moutinho αποδείχθηκε ότι ήταν η διαφορά μετά από 90 λεπτά.

Το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού ήταν αν ο David Luiz άξιζε να σταλεί μακριά. Το αφεντικό των Πυροβολητών ισχυρίστηκε ότι η απόφαση τους κόστισε το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το Νυχτερινό Πρότυπο, οι Πυροβολητές θα κάνουν έφεση στους Βραζιλιάνους επειδή πιστεύουν ότι η πρόκληση ήταν μόνο «τυχαία»

Ο Arteta εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση μετά τον αγώνα και ήδη υπαινίχθηκε ότι ο σύλλογος μπορεί να ασκήσει έφεση στην απόφαση.

«Το έχω δει 10 φορές σε διαφορετικές γωνίες και δεν μπορώ να σας πω πού βρίσκεται η επαφή.» είπε το αφεντικό του Gunners στο Sky Sports.

Ερωτηθείς αν η ομάδα θα επιδιώξει την ανατροπή της κόκκινης κάρτας, ο Ισπανός απάντησε: «Θα έλεγα ναι, ας πάμε αμέσως, αλλά πρέπει να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε για το τι είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε.

«Αν έχουν άλλες 50 διαφορετικές οπτικές γωνίες για να το παρακολουθήσουν, ίσως να εκπλαγώ. Για να παίξετε με 10 άνδρες για 45 λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς την κεντρική πλάτη σας, ενάντια σε αυτή την αντιπολίτευση, φυσικά, αλλάζει το παιχνίδι.

«Ήταν μια μεγάλη απόφαση, αν το έκαναν σωστά και μπορούν να δικαιολογήσουν ότι το πέτυχαν σωστά, σήκωσα το χέρι μου και απολογούμαι. Ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι είναι εκεί που πονάει πραγματικά, είναι οδυνηρό.»

Η Arsenal πιθανότατα θα αναλάβει δράση πριν από το Σαββατοκύριακο και θα ελπίζει να λάβει μια απάντηση πριν από την επόμενη εκδρομή τους εναντίον της Aston Villa το Σάββατο.