Άρσεναλ αστέρι αιχμή για να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου

Thomas Partey θα γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στο Arsenal, ισχυρίζεται ο πρώην συμπαίκτης Ατλέτικο Μαδρίτης Saul Niguez.

Ο Thomas Partey αναμένεται να ανεβάσει το παιχνίδι του σε ένα νέο πρότυπο υπό τον Mikel Arteta στην Άρσεναλ, λέει ο Σαούλ Niguez.

Ο Γκάνας μετακόμισε στην Άρσεναλ την τελευταία ημέρα της παράθυρης μεταφοράς του περασμένου καλοκαιριού, αλλά υπέστη μια απογοητευτική πρώτη σεζόν στο βόρειο Λονδίνο λόγω μιας σειράς τραυματισμών.

Ο Παρτέι παραδέχτηκε ότι έχει δει μόνο τις καλύτερες του μορφές από τότε που άλλαξε την Ισπανία για την Αγγλία και τον Σαούλ.

Ο Niguez και ο Partey ήρθαν και οι δύο στις τάξεις του Ατλέτικο, και ο Ισπανός είναι πεπεισμένος ότι ο πρώην συμπαίκτης του σύντομα θα δείξει την πραγματική του αξία στο πλευρό του Mikel Arteta.

Ο παίκτης του LaLiga Santander Saul, μιλώντας σε μια εκδήλωση για το LivesCore, είπε: «Νομίζω ότι ήταν πολύ άτυχος λόγω τραυματισμών, ειδικά τώρα που στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πιο περιορισμένοι όπως ήμασταν στην Ισπανία πριν από μερικούς μήνες.

«Είναι δύσκολο γιατί αυτός (ο Παρτέι) ξεκίνησε την προετοιμασία μαζί μας και μετά έφυγε χωρίς να την τελειώσει. Προσπάθησε να παίξει σε κάθε παιχνίδι, τραυματίστηκε, και μετά προσπάθησε να επιστρέψει πριν την κατάλληλη στιγμή.

«Όλα ήταν λίγο ατυχής, αλλά νομίζω ότι η επόμενη σεζόν θα είναι μια μεγάλη σεζόν γι ‘αυτόν.

«Νομίζω ότι το να έχει προπονητή όπως η Arteta στην Arsenal διευκόλυνε τα πράγματα πολύ γι’ αυτόν. Γνωρίζει τη γλώσσα και είναι μια κουλτούρα που του ταιριάζει.

«Ως παίκτης είναι απίστευτος και αν καταφέρει να διατηρήσει αυτή τη συνέπεια, μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ειλικρινά.»