Άρσεναλ αιχμή για να αντικαταστήσει Arteta με πρώην καπετάνιο σε «τεράστια» συστροφή

Μετά από μια δύσκολη έναρξη της σεζόν, το μέλλον του Mikel Arteta ως μάνατζερ της Arsenal συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις μεταξύ οπαδών και πρώην ποδοσφαιριστών.

Άρσεναλ θα προτιμούσε να έχει Patrick Vieira ως διευθυντής από Mikel Arteta τώρα, ισχυρίζεται πρώην επιθετικός West Ham Frank McAvennie.

11 πόντοι από οκτώ παιχνίδια αφήνουν τους Gunners κάτω στη 12η θέση στο τραπέζι της Premier League. Μπορεί να είναι μόνο τέσσερα σημεία ακυβέρνητα από τις τέσσερις κορυφαίες θέσεις, αλλά αν τα αποτελέσματα δεν εμφανιστούν σύντομα, δεν θα έχει σημασία.

Προσθέτοντας στα δεινά της Arteta ήταν η 2-2 ισοπαλία με το παλάτι του Vieira. Ο πρώην θρυλικός καπετάνιος της Άρσεναλ αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα ως μάνατζερ για πρώτη φορά τη Δευτέρα και σχεδόν έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

«Από ό, τι ακούω, όλοι οι οπαδοί τραγουδούσαν για τον Vieira», δήλωσε ο McAvennie στο Football Insider.

«Το παλάτι τους ξεπέρασε τη Δευτέρα. Ήταν τόσο άτυχοι που δεν πήραν και τους τρεις πόντους. Τώρα, πριν από ένα χρόνο, το Πάλας ξεπέρασε την Άρσεναλ θα ήταν αδιανόητο. Πόσο καιρό είναι εκεί ο Βιέιρα; 16 εβδομάδες;

«Χωρίς να θέλω να προσβάλλω την Arteta, αλλά Vieira έχει κάνει ό, τι δεν έχει κάνει.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο πράγμα στο ποδόσφαιρο για μένα. Δεν βλέπω κανέναν παίκτη της Άρσεναλ να διασκεδάζει. Αυτό σημαίνει πρόβλημα για μένα. Ένα κλαμπ όπως η Άρσεναλ δεν θα έπρεπε να κυριαρχείται από το Παλάτι. Αυτό δεν είναι ασέβεια προς το Πάλας παρεμπιπτόντως. Νομίζω ότι η Άρσεναλ θα προτιμούσε να έχει τον Βιέιρα τώρα».