Άρσεναλ: Ένα αστέρι με το δάνειο είναι πρόθυμο να κάνει την Emirates να επιστρέψει αυτό το

Οι Gunners θα έχουν έναν από τους πιο υποσχόμενους νέους τους πίσω πριν από την επόμενη σεζόν.

Ο Γουίλιαμ Σαλίμπα επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στην Άρσεναλ πριν την έναρξη της εκστρατείας 2022-23.

Ο Γάλλος σταρ έφυγε από τα Εμιράτα για να ενταχθεί στη Μασσαλία σε μια συμφωνία δανείου διάρκειας μιας σεζόν το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν το τρίτο δάνειο του Σαλίμπα από τότε που εντάχθηκε στους Gunners από το Saint-Etienne το 2019.

Μετά από μια λαμπρή σεζόν στη Μασσαλία, ο 21χρονος ανυπομονεί να ξεκινήσει επιτέλους την καριέρα του στο βόρειο Λονδίνο.

«Ανήκω στην Άρσεναλ και έχω ακόμα δύο χρόνια εκεί. Θα είμαι εκεί για την περίοδο προετοιμασίας με την Arsenal», δήλωσε ο σταρ της Arsenal στον Telefoot.

«Έχω παίξει μηδενικά παιχνίδια με την Arsenal και θέλω να τους δείξω από τι είμαι φτιαγμένος και να έχω την ευκαιρία να παίξω για τους υποστηρικτές και για αυτή τη μεγάλη ομάδα.

«Αυτό εξαρτάται μόνο από μένα. Σε κάθε περίπτωση, αφήνοντας (Arsenal) όπως αυτό θα ήταν κρίμα.»

Ο Σαλίμπα ήταν βασικός παίκτης για τη Μασσαλία καθώς τερμάτισε δεύτερος στη Λιγκ 1 την περασμένη σεζόν. Ο Γάλλος κέρδισε το βραβείο Νέου Παίκτη της Χρονιάς του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισε μια θέση στην ομάδα της Γαλλίας για τους αγώνες του UEFA Nations League.

Ο αμυντικός ήρθε ως αντικαταστάτης κατά την ήττα του Les Bleus με 2-1 εναντίον της Δανίας την Παρασκευή. Ας δούμε αν ο Ντιντιέ ντε Σαντρ θα δώσει στον Σαλίμπα το πρώτο του ξεκίνημα στην εθνική ομάδα όταν αντιμετωπίσει την Κροατία αυτή τη Δευτέρα.