«Άξιζε νίκη» ο Τουσέλ αντιδρά στη νίκη της Τσέλσι επί του Τότεναμ

Ο Thomas Tucel ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της πλευράς του, καθώς οι Blues κέρδισαν 1-0 νίκη επί του Τότεναμ του Jose Mourinho το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Τόμας Τουσέλ λέει ότι η Τσέλσι ήταν νικητές εναντίον της Τότεναμ μετά από νίκη 1-0 στο σπίτι των αντιπάλων της.

Τα Blues ήταν εντελώς κυρίαρχα στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πάει δύο γκολ επάνω. Ένα δαπανηρό λάθος από τον Eric Dier αποδείχθηκε ότι είναι το αποφασιστικό σημείο του παιχνιδιού.

Ο Σπερς έριξε τον Τίμο Βέρνερ στο κουτί και ο Τζορτζίνιο σκόραρε το πέναλτι στο 24ο λεπτό.

Ακόμα και όταν ο Σπερς βγήκε μετά το διάλειμμα, ήταν η Τσέλσι που φαινόταν πιο πιθανό να προσθέσει στην καταμέτρηση τους.

Για τον Tucel, η νίκη τον βλέπει να συνεχίσει ένα τριάρι παιχνίδι αήττητο τρέξιμο από τότε που ανέλαβε στο σύλλογο. Οι Blues δεν έχουν ακόμη παραχωρήσει ένα στόχο σε αυτό το διάστημα.

Ο Γερμανός διευθυντής είπε ότι υπήρχαν πολλά θετικά για να πάρει πίσω από τη νίκη.

«Κάθε εμπειρία που κάνουμε είναι ένα βήμα προς τα εμπρός, αν είμαστε ανοιχτοί να μάθουμε από αυτήν», είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Υπήρξαν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όπου ελέγξαμε πλήρως [το παιχνίδι] ψηλά στο γήπεδο. Δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγη αυτοπεποίθηση [αλλά] ποτέ δεν χάσαμε δομή, πίστη και ένταση για να υπερασπιστούμε. Αν είναι απαραίτητο να υποφέρεις, πρέπει να είσαι έτοιμος και εγώ είμαι ευτυχισμένη.»

Ωστόσο, ο Tuchel ανέφερε μια περιοχή που πρέπει να βελτιωθεί η Τσέλσι. Οι Blues χτύπησαν το στόχο μόνο δύο φορές στον αγώνα παρά τις 18 βολές και σχεδόν το 60 τοις εκατό κατοχή. Ο 47χρονος θέλει το πλευρό του να είναι πιο κλινικό.

«[Μπορούμε να έχουμε] λίγο πιο δολοφονικό ένστικτο, [να είμαστε] πιο επιθετικοί στο πλαίσιο προς το στόχο, είχαμε πιθανότητες να μην έχουμε λίγη αποφασιστικότητα στο κουτί, αλλά είναι κάπως έτσι: είναι καλύτερα να έχουμε κάτι να βελτιώσουμε και να κερδίσουμε.»

«Αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είμαι μόνο ευχαριστημένος με την τακτική, είναι το πώς παίζαμε, πώς την ζούμε. Ζουν 100 τοις εκατό, πλήρη ισχύ, πλήρη ένταση. Ήταν άξιο και αισθάνεται υπέροχα.»