Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενημέρωση προσφορά για Trapp- Ο άνθρωπος Utd συνδέσεις

Οι Red Devils έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να υπογράψουν έναν νέο τερματοφύλακα πριν την προθεσμία της μεταγραφής.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέρριψε αναφορές σχετικά με την πιθανή μετακίνηση του Κέβιν Τραπ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τραπ εμφανίστηκε ανάμεσα στους στόχους της Μαν Γιουτντ να αντικαταστήσει τον Ντιν Χέντερσον, ο οποίος ενώθηκε με την Νότιγχαμ Φόρεστ σε μια συμφωνία δανείου νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι βαρέων βαρών της Bundesliga έχουν αποκλείσει την έξοδο του Trapp στο τρέχον παράθυρο μεταφοράς.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Markus Krosche επέμεινε ότι «δεν υπήρξε καμία επαφή προσφοράς από την Man Utd» για τον τερματοφύλακα.

Ο μάνατζερ της Φρανκφούρτης, Ολιβιέ Γκλάσνερ, εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να κρατήσει τον Τραπ στην ομάδα του.

«Από αθλητική άποψη, θα ήθελα, φυσικά, να κρατήσω έναν τόσο σπουδαίο τερματοφύλακα και άνθρωπο», είπε ο Γκλάσνερ.

«Είναι ένα σπουδαίο πρότυπο και πάντα ένας από τους πρώτους που φτάνουν στην εκπαίδευση. Αλλά δεν είμαι ο τελικός φορέας λήψης αποφάσεων.»

Η United έχει επίσης τον Γιαν Σόμμερ της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς της Έβερτον στον κατάλογό τους για να αντικαταστήσουν τον Χέντερσον.

Αγγλικές πηγές υποστήριξαν ότι ο Τραπ ανυπομονούσε να ενταχθεί στους Κόκκινους Διαβόλους. Αλλά ο τερματοφύλακας έπαιξε κάτω από τις εκθέσεις, όταν ζήτησε μια πιθανή κίνηση στο Old Trafford.

«Όπως είπα κατά τη διάρκεια της πρώτης μου μαγείας στη Φρανκφούρτη, είναι πάντα ωραίο να βγαίνουν τέτοιες φήμες. Είναι μια ωραία αναγνώριση. Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα γι ‘αυτό», είπε SportBild.