Στοιχηματικές αποδόσεις παγκοσμίου κυπέλλου FIFA 2022

Στοιχηματικές αποδόσεις παγκοσμίου κυπέλλου FIFA 2022

Το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ αποτελεί μία τεράστια πηγή χαράς για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Από τη μία πλευρά για πρώτη φορά θα σταματήσουν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, αλλά από την άλλη πλευρά δημιουργούνται νέες στοιχηματικές αγορές που υπάρχουν διαθέσιμες μόνο κάθε τέσσερα χρόνια. Στο άρθρο που ακολουθεί θα αναφερθούμε στα πιο δημοφιλή ειδικά στοιχήματα και τις στοιχηματικές αποδόσεις παγκοσμίου κυπέλλου FIFA 2022.

Οι καλύτερες στοιχηματικές Ιστοσελίδες για στοίχημα στο παγκόσμιο κύπελλο 2022

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
Ειδικά χαρακτηριστικά
 
Μπόνους καλωσορίσματος
150€
Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
97 Αναλογία πληρωμών
150€ Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
Ivibet Αξιολόγηση
100€
Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
97 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
20bet Αξιολόγηση
122€
Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
97 Αναλογία πληρωμών
122€ Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
22bet Αξιολόγηση
1BTC
Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
96 Αναλογία πληρωμών
1BTC Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
Vave Αξιολόγηση
500€
Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
98 Αναλογία πληρωμών
500€ Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
Vulkanbet Αξιολόγηση

Τι μπορούμε να στοιχηματίσουμε στο παγκόσμιο κύπελλο 2022;

Οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες. Εδώ ουσία έχει όταν θα έχετε χρόνο να καθίσετε να αναλύσετε τα δεδομένα. Καταρχάς έχουμε 40 αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν σε χρονική διάρκεια περίπου 30 ημερών. Όλες οι δημοφιλείς αγορές που περιλαμβάνουν το αποτέλεσμα των αγώνων, πονταρίσματα σε ημίχρονο / τελικό αποτέλεσμα, στοιχήματα σε under / over που να αφορούν γκολ, κάρτες, φάουλ κλπ. υπάρχουν διαθέσιμα. Πλήθος από ειδικά στοιχήματα υπάρχουν τόσο πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και στο live στοίχημα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.


Αποδόσεις Μουντιάλ 2022


Μακροπρόθεσμα στοιχήματα και στοιχήματα σε αγώνες του Μουντιάλ 2022

Παρότι απομένουν πολλές εβδομάδες ακόμα πριν την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου, υπάρχουν διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, οι οποίες θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζουμε τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να στοιχηματίσει σε μακροπρόθεσμα στοιχήματα και σε συγκεκριμένους αγώνες των ομίλων.

Όσον αφορά τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα, αυτά κυρίως αφορούν τον νικητή της διοργάνωσης, τις ομάδες εκείνες που θα περάσουν από την πρώτη στη δεύτερη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, στοιχήματα που αφορούν τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και άλλα που θα δούμε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τους ίδιους τους αγώνες και την πρόγνωση για τελικά αποτελέσματα και άλλες βασικές και ειδικές αγορές, υπάρχουν ήδη διαθέσιμες στις στοιχηματικές ιστοσελίδες αγορές που αφορούν τις πρώτες θέσεις των ομίλων. Μπορείτε για παράδειγμα να στοιχηματίσετε στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ, που δεν είναι άλλος από την οικοδέσποινα χώρα του Κατάρ κόντρα στο Εκουαδόρ, στις 22 Νοεμβρίου 2022.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμοι στο διαδίκτυο 48 αγώνες της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2022, τους οποίους αναμένεται να δώσουν οι 32 ομάδες που έχουν προκριθεί στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλου FIFA 2022. Υπάρχουν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων στην πρώτη φάση αυτή, που χαρίζουν εισιτήρια πρόκρισης στην επόμενη φάση των νοκ άουτ αγώνων.


Στοιχηματικές αποδόσεις και στοίχημα στο παγκόσμιο κύπελλο 2022

Στοιχηματικές αποδόσεις και στοίχημα στο παγκόσμιο κύπελλο 2022

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι παίκτες του στοιχήματος είναι να μην αφιερώνουν επαρκή χρόνο. Προσπαθούν να βρουν τρόπους προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο, κάτι το οποίο δεν είναι καλό όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα.

Όταν μιλάμε για θετικό στοίχημα στο Μουντιάλ ή σε άλλη διοργάνωση και άθλημα, ο παίκτης οφείλει να αφιερώσει χρόνο για να έχει περισσότερες επιτυχίες και κέρδη. Σε πρώτη φάση πρέπει να κάνει την έρευνα αγοράς και να βρει τα στοιχήματα εκείνα που πιστεύει πως θα του φέρουν κέρδη. Αυτό απαιτεί καθημερινή ενασχόληση και διάβασμα σε αθλητικές εφημερίδες και αθλητικούς ιστότοπους για τα νέα ομάδων και παικτών.

Προϋποθέτει γενικότερη γνώση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων από τα οποία προέρχονται οι παίκτες που παίζουν στο παγκόσμιο κύπελλο. Προϋποθέτει, επίσης, πως θα αφιερώσει χρόνο σε στατιστικά στοιχεία, στην ανάλυση, έως και ποιος είναι διαιτητής του αγώνα αλλά και το τι καιρό θα κάνει (βέβαια στο Κατάρ περιμένουμε μόνο αφόρητη ζέστη και ήλιο).

Σε δεύτερο επίπεδο βρίσκονται οι στοιχηματικές αποδόσεις. Τις περισσότερες φορές δεν έχει σημασία μόνο η πρόγνωση ενός αγώνα, αλλά και σε ποια στοιχηματική απόδοση υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή. Υπάρχει πολύ στενός δεσμός ανάμεσα στη πιθανότητα επίτευξης ενός γεγονότος και αν πρέπει τελικά να στοιχηματίσουμε ή όχι. Ένα στοίχημα μπορεί να μην είναι καλό σε μια στοιχηματική απόδοση και να είναι εξαιρετικό ακριβώς το ίδιο, σε υψηλότερη απόδοση. Συνεπώς και η επιλογή του σημείου και η στοιχηματική απόδοση συνδυαστικά είναι αυτά που μετρούν.

Η σύγκριση αποδόσεων είναι εξίσου υψίστης σημασίας. Ο παίκτης θα πρέπει να διαθέτει πολλαπλούς λογαριασμούς σε διαφορετικές στοιχηματικές ιστοσελίδες. Μόλις ανακαλύψει το σημείο που θέλει να στοιχηματίσει θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο προκειμένου να δει σε ποιον από τους ιστότοπους μπορεί να εξασφαλίσει την υψηλότερη απόδοση. Ακόμα και φαινομενικά μικρές διαφορές σε δεκαδικά ψηφία έχουν τεράστια διαφορά μακροπρόθεσμα.


Τα φαβορί του παγκοσμίου κυπέλλου 2022

Οι πιο δημοφιλής μακροχρόνια αγορά αθλητικού στοιχήματος στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ είναι ο νικητής της διοργάνωσης. Με το συγκεκριμένο στοίχημα ο παίκτης επιλέγει ποια ομάδα πιστεύει πως θα είναι τελικά αυτή που θα κατακτήσει το κύπελλο. Στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν αυτή τη στιγμή αποδόσεις παγκοσμίου κυπέλλου με φαβορί και αουτσάιντερ.

Μόλις η διοργάνωση ξεκινήσει και ολοκληρώνονται αγώνες, οι αποδόσεις αυτές θα αρχίσουν να αλλάζουν. Οι ομάδες που κερδίζουν θα έχουν πτώση των αποδόσεων τους, ενώ εκείνες που έχουν αρνητικά αποτελέσματα θα δουν τις αποδόσεις τους να ανεβαίνουν.

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου είναι η Βραζιλία και ακολουθούν κατά σειρά Αγγλία και Γαλλία με μικρή διαφορά. Αργεντινή και Ισπανία βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση με σχεδόν ίδιες αποδόσεις και ακολουθούν κατά σειρά Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία.

Τα απόλυτα αουτσάιντερ, δηλαδή αυτά με τις υψηλότερες αποδόσεις είναι η Κόστα Ρίκα και η Σαουδική Αραβία με αποδόσεις πάνω από 700,00! Εκεί κοντά κινούνται και οι ομάδες Ιράν και Κατάρ, που σύμφωνα με τις στοιχηματικές σελίδες δεν θα τα πάνε καλά.


Ποντάροντας στις νικητές του ομίλου του παγκοσμίου κυπέλλου 2022

Ποντάροντας στις νικητές του ομίλου του παγκοσμίου κυπέλλου 2022

Μία ενδιαφέρουσα στοιχηματική αγορά είναι το ποντάρισμα στις ομάδες εκείνες οι οποίες πιστεύουμε πως θα προκριθούν στον επόμενο γύρο των νοκ άουτ αγώνων. Υπάρχουν συνολικά 8 όμιλοι με τέσσερις ομάδες, από τις οποίες προκρίνονται οι δύο πρώτες. Υπάρχει ένα στοίχημα το οποίο σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε στους νικητές των ομίλων κι άλλο ένα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στον θα περάσει μία ομάδα στον επόμενο γύρο ή όχι.

Σημειώστε πως οι όμιλοι έχουν σχηματιστεί με βάση γκρουπ δυναμικότητας. Συνεπώς υπάρχει τουλάχιστον ένα φαβορί σε κάθε όμιλο ή έστω δύο ομάδες στην κορυφή με ισχυρή δυναμικότητα.


Στοίχημα στον κορυφαίο σκόρερ του παγκοσμίου κυπέλλου 2022

Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για ένα στοίχημα το οποίο αφορά παίκτες και όχι ομάδες πλέον. Επιλέγουμε ποιος πιστεύουμε από τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων πώς θα επιτύχει τα περισσότερα γκολ συνολικά στη διοργάνωση. Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ κάποια ενδιαφέροντα σημεία.

Το πρώτο είναι πως παγκοσμίου φήμης γκολτζήδες, όπως είναι για παράδειγμα ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι μετέχουν για τελευταία φορά σε Μουντιάλ, δεν είχαν καταφέρει ποτέ να πάρουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη διοργάνωση. Μήπως είναι τώρα η στιγμή ή μήπως η μεγαλύτερη ηλικία σημαίνει πως ήδη έχασαν την ευκαιρία;

Για να επιλέξετε ένα σκόρερ θα πρέπει να έχετε κατά νου πως ο παίκτης αυτός θα πρέπει να είναι βασικός στην ομάδα και με πολύ χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα θα πρέπει παράλληλα να είναι υψηλής δυναμικότητας για να μπορέσει να καταφέρει να περάσει από τη φάση των ομίλων και να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Περισσότεροι αγώνες σημαίνουν και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Δείτε, επίσης, και προβλέψτε ενδεχομένως και ως αντιπάλους της ομάδας του παίκτη. Ιδίως στην πρώτη φάση υπάρχουν κάποιοι αδύναμοι αντίπαλοι πού είναι πιθανόν να δεχτούν αρκετά γκολ.


Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022: οι ομάδες που συμμετέχουν

Υπάρχουν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, δηλαδή 32 ομάδες συνολικά:

 •  Όμιλος A: Κατάρ, Εκουαδόρ, Σενεγάλη, Ολλανδία
 •  Όμιλος B: Αγγλία, Ιράν, ΗΠΑ, Ουαλία
 •  Όμιλος C: Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεξικό, Πολωνία
 •  Όμιλος D: Γαλλία, Αυστραλία, Δανία, Τυνησία
 •  Όμιλος E: Ισπανία, Κόστα Ρίκα, Γερμανία, Ιαπωνία
 •  Όμιλος F: Βέλγιο, Καναδάς, Μαρόκο, Κροατία
 •  Όμιλος G: Βραζιλία, Σερβία, Ελβετία, Καμερούν
 •  Όμιλος H: Πορτογαλία, Γκάνα, Ουρουγουάη, Νότια Κορέα

 

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Πιστεύετε πως γνωρίζετε καλά το παγκόσμιο κύπελλο; Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποια στοιχεία που ίσως να μην γνωρίζατε, αλλά έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Τηλεοπτική μετάδοση

Στην Ελλάδα τη μετάδοση των αγώνων έχει πάρει ο ΑΝΤ1 πού θα δείξει τους μισούς αγώνες και η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ πού θα δείξε τους άλλους μίσους. Από τους ημιτελικούς και μετά όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι ελεύθερα.

Ώρες των αγώνων

Θα χαρείτε να μάθετε πως βρισκόμαστε στην ίδια χρονική ζώνη με το Κατάρ. Αυτό σημαίνει πως οι αγώνες θα μεταδίδονται σε φυσιολογικές ώρες για την Ελλάδα. Έχουμε μεσημεριανές ώρες στους ομίλους, στις 12.00 μ.μ., στις 3.00 μ.μ. αλλά και αργότερα στις 6.00 μ.μ. και στις 9.00. Στις πιο προχωρημένες φάσεις, κλασικές ώρες είναι 5.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Τα γήπεδα του Κατάρ

Η συγκεκριμένη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου 2022 θα πραγματοποιηθεί σε 8 στάδια και σε 5 πόλεις. Πολλά από τα στάδια αυτά θα διαλυθούν μετά τους αγώνες. Σε κάποια άλλα θα αφαιρεθούν θέσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα αλλάξει εντελώς η χρήση του χώρου από ποδοσφαιρική π.χ. σε εμπορικό κέντρο. Το πρωτάθλημα του Κατάρ δεν χρειάζεται τόσο μεγάλα γήπεδα, ούτε τόσα πολλά αριθμητικά.

Το πρώτο Μουντιάλ που γίνεται χειμώνα

Αυτό είναι το πρώτο Μουντιάλ που πραγματοποιείται χειμώνα. Δεν έχει ξανασυμβεί τίποτα τέτοιο στο παρελθόν. Ο λόγος είναι πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι θερμοκρασίες στο Κατάρ είναι εξωπραγματικά υψηλές. Θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν αγώνες. Το χειμώνα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες, αλλά και πάλι κάνει ζέστη και γι’ αυτό θα χρησιμοποιηθούν κλιματιστικά, ακόμη και σε ανοιχτά γήπεδα.