NetBet Αξιολόγηση | στοίχημα, στοίχημα live και στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

Βαθμολογία: 87/100

 • Η εταιρία προσφέρει υψηλά όρια πονταρίσματος, κατάλληλα για όσους ποντάρουν γενικά πιο μεγάλα ποσά
 • Προσφέρει ασιατικά χάντικαπ που δύσκολα βρίσκει κανείς στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες
 • Προσφέρει στους παίκτες συνεχώς νέες και αξιόλογες προσφορές

ΕΓΓΡΑΦΗ

NetBet Αξιολόγηση | στοίχημα, στοίχημα live και στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

Η NetBet είναι μια στοιχηματική εταιρία που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος το 2009, όταν και ιδρύθηκε. Η Cosmo Gaming στην οποία ανήκει η NetBet διαθέτει άδεια λειτουργίας από της αρχές της Μάλτας, ενώ στην Ελλάδα λειτουργεί υπό την Love 2 Celebrate Limited. Στην ουσία η NetBet είναι περισσότερα χρόνια στον χώρο, καθώς στο παρελθόν μπορούσε κανείς να τη συναντήσει με την επωνυμία Bet770, ωστόσο αποφάσισε να αλλάξει τόσο το όνομα όσο και όλη την εικόνα και την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά.

Η NetBet, όπως όλες θα λέγαμε οι σύγχρονες στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου, ακολουθεί μια επιτυχημένη «συνταγή» όσον αφορά την εμφάνιση και την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας της. Η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη και πολύ εύκολη όσον αφορά την πλοήγηση, ενώ πέρα από την έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μπορεί κανείς να βρει και την εξειδικευμένη έκδοση για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές. Σε γενικές γραμμές, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και λιτός, ενώ τα βασικά χρώματα που έχουν επιλεγεί για την παρουσίαση των πληροφοριών είναι το πράσινο και το μαύρο. Η συγκεκριμένη επιλογή χρωμάτων μπορούμε να πούμε πως κάνει ευχάριστη την πλοήγηση για τους χρήστες και ευχάριστο επίσης το περιβάλλον στο οποίο πραγματοποιούν τα στοιχήματά τους.

H NetBet προσφέρει πολλές αγορές και αθλήματα σε πολύ ανταγωνιστικές αγορές. Προσφέρει επίσης εξειδικευμένες αγορές όπως οι αγορές του ασιατικού χάντικαπ, ενώ η πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος είναι εύχρηστη και αξίζει πραγματικά κανείς να ασχοληθεί με αυτή. Γενικά η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος.

Αδειοδότηση
Αθλήματα 21
στοίχημα live
Στατιστικά
εφαρμογή
Μέθοδοι Πληρωμής
Εξυπηρέτηση τηλέφωνο, email, Live Chat

Θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά της NetBet

Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου διαφέρουν. Ξεχωρίζουν από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τις κάνουν πιο δημοφιλείς ή λιγότερο δημοφιλείς στους παίκτες του στοιχήματος. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εταιριών στις οποίες σκέφτεται να εγγραφεί για να αρχίσει να παίζει.

Όσον αφορά συγκεκριμένα τη NetBet, συγκεντρώσαμε μια σειρά από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και σας τα παρουσιάζουμε:

 • Η εταιρία προσφέρει υψηλά όρια πονταρίσματος, κατάλληλα για όσους ποντάρουν γενικά πιο μεγάλα ποσά
 • Προσφέρει ασιατικά χάντικαπ που δύσκολα βρίσκει κανείς στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες
 • Προσφέρει στους παίκτες συνεχώς νέες και αξιόλογες προσφορές
 • Μεγάλο πλήθος επιλογών κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων
 • Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη βρετανική αγορά και εμφανώς λιγότερη στις αγορές των υπόλοιπων χωρών. Έτσι οι αποδόσεις πέρα από τις βρετανικές αγορές είναι αρκετά μέτριες
 • Θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη γκάμα προσφερόμενων στοιχηματικών αγορών

Αγορές στοιχήματος και επίπεδα αποδόσεων

Η NetBet προσφέρει στους παίκτες της μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε. Συνολικά υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες από 30 κατηγορίες, ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως πέρα από τις βρετανικές αγορές, όπου δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση, στα αθλήματα των υπόλοιπων χωρών δεν υπάρχει ούτε τόσο μεγάλη ποικιλία αγώνων και στοιχηματικών αγορών σε αυτούς, αλλά παράλληλα και οι αποδόσεις συγκριτικά με άλλες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου, χαρακτηρίζονται μάλλον περισσότερο ως μετρίων επιπέδων. Γενικότερα πάντως οι περισσότερες στοιχηματικές αγορές προσφέρονται στους αγώνες του ποδοσφαίρου και είναι κάποιες δεκάδες.

Παρά το γεγονός πως δεν θα βρείτε ιδιαίτερα εξειδικευμένες αγορές και συνδυαστικές επιλογές σε ένα σημείο όπως αλλού, η NetBet έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να προσφέρει πέρα από όλες τις βασικές επιλογές και στοιχηματικές αγορές που περιλαμβάνουν επιλογές ασιατικού χάντικαπ. Παράλληλα, η συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει υψηλά όρια πονταρισμάτων στις διάφορες επιλογές, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πιο έμπειροι παίκτες που αρέσκονται στο να ποντάρουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ ή ακόμη και χιλιάδες στα στοιχήματά τους. Τα ελάχιστα βέβαια όρια πονταρίσματος είναι επίσης πολύ χαμηλά, πράγμα που σημαίνει πως τα υψηλά όρια δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στους μικρούς παίκτες. Συγκεκριμένα το ελάχιστο ποντάρισμα ανά επιλογή είναι 0,07 ευρώ και 0,13 ευρώ στο ζωντανό στοίχημα.

Συνεπώς, η NetBet αποτελεί μια ιδιαίτερα καλή λύση εάν για παράδειγμα ασχολείστε κατά κύριο λόγο με την αγγλική Premier League στο ποδόσφαιρο, τόσο όσον αφορά τις επιλογές και τις αποδόσεις, αλλά θα βρείτε αλλού καλύτερες επιλογές όσον αφορά για παράδειγμα την ελληνική Superleague. Παράλληλα είναι κατάλληλη για τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς παίκτες οι οποίοι ασχολούνται με το ασιατικό χάντικαπ αλλά και με υψηλά πονταρίσματα σε κάθε τους στοίχημα. Δεν είναι κατάλληλη δηλαδή τόσο για νέους παίκτες που δεν στοχεύουν στην βρετανική αγορά, αλλά περισσότερο σε άλλες αγορές.

Ιστοσελίδα και εφαρμογή για κινητά και φορητές συσκευές

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή μας, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας της NetBet είναι απλός και λειτουργικός, ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα πολλών άλλων στοιχηματικών εταιριών του χώρου. Η δομή της ιστοσελίδας είναι πολύ απλή και κατανοητή και δεν μπορεί να σας μπερδέψει. Στην αριστερή πλευρά υπάρχουν οι επιλογές των αθλημάτων και των αγώνων και με λίγα μόλις κλικ μπορείτε να βρείτε το ματς που σας ενδιαφέρει. Όλα τα στοιχεία εμφανίζονται στη συνέχεια στο κεντρικό μέρος της οθόνης και ταχύτατα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις επιλογές σας. Λόγω του γεγονότος πως οι στοιχηματικές αγορές είναι μεν πολλές, αλλά όχι τόσο τεράστιες, ο παίκτης του στοιχήματος έχει μια ξεκάθαρη εικόνα των επιλογών του χωρίς να μπερδεύεται και να ζαλίζεται από τα πολλά νούμερα. Το ίδιο λίγο – πολύ ισχύει και για την ενότητα του ζωντανού στοιχήματος στην οποία θα αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Όσον αφορά την πρόσβαση στην στοιχηματική πλατφόρμα της εταιρίας από κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές, οι λάτρεις των gadgets και της τεχνολογίας θα χαρούν να μάθουν πως η NetBet προσφέρει ειδική εφαρμογή για λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη, όπως αντίστοιχα και η ιστοσελίδα της NetBet ενώ είναι και ιδιαίτερα πλήρης όσον αφορά τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά της. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή στοιχήματος της NetBet για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές προσφέρει περισσότερα από 25.000 ζωντανά στοιχηματικά γεγονότα κάθε μήνα, με live tracker για τον κάθε αγώνα. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, τα οποία έχει ο παίκτης του στοιχήματος στη διάθεσή του σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, υποστηρίζεται η ιδιαίτερα χρήσιμη επιλογή του Cash Out, που σας προσφέρει αυξημένη ασφάλεια στα στοιχήματά σας και πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εβδομαδιαίες προσφορές και στις ειδικές προσφορές για κινητά.

Κάλυψη στοιχημάτων, ζωντανό στοίχημα, ζωντανές μεταδόσεις

Οι προσφερόμενες στοιχηματικές αγορές είναι εμφανώς περισσότερες όταν μιλάμε για αγώνες και αθλήματα από βρετανικά πρωταθλήματα. Πέραν αυτών οι διαθέσιμες επιλογές δεν μπορούμε να πούμε ούτε ότι είναι πολλές, αλλά ούτε ότι είναι και λίγες. Φυσικά παντού υπάρχουν οι δημοφιλείς και κλασικές αγορές του νικητή αγώνα, Over – Under, Draw No Bet, Ημίχρονο – Τελικό, Ακριβές σκορ, κλπ. Πέραν αυτών η NetBet έχει μια εξειδίκευση στα στοιχήματα με ασιατικό χάντικαπ, τα οποία είναι λίγες οι εταιρίες που προσφέρουν. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα είναι κάπως δύσκολο να γίνουν κατανοητά και να χρησιμοποιηθούν εύκολα από αρχάριους παίκτες, ωστόσο η χαμηλή γκανιότα και το γεγονός πως έχουν μόνο δύο πιθανές εκβάσεις τα κάνουν πολύτιμα για τους πιο έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν πως να τα χρησιμοποιήσουν σωστά.

Αναφορικά τώρα με την πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος της NetBet, θα πρέπει να αναφέρουμε πως είναι πολύ λειτουργική και απολαυστική. Μην περιμένετε να δείτε πάρα πολλά πράγματα και απογοητευτείτε. Δεν αποτελεί κάποια από τις καλύτερες υλοποιήσεις που έχουμε δει ωστόσο είναι αρκετά αποτελεσματική και ευχάριστη. Ακόμη και στους μικρότερους αγώνες που θα βρείτε, οι στοιχηματικές αγορές είναι κοντά σε τριψήφιο αριθμό και αυξάνονται ακόμη περισσότερο, ανάλογα με το πρωτάθλημα και την σπουδαιότητα των αγώνων. Οι αγγλικοί αγώνες της Premier League για παράδειγμα αποτελούν έναν «παράδεισο» ζωντανών επιλογών. Στις επιλογές αυτές προσφέρονται και οι λεγόμενες «γρήγορες αγορές» όπου ουσιαστικά ο παίκτης του στοιχήματος που παίζει live προβλέπει τι θα γίνει μέσα στο επόμενο λεπτό ή μέσα στα επόμενα 5 λεπτά του παιχνιδιού (πχ. αν θα μπει γκολ, αν θα σφυριχτεί κόρνερ, πλάγιο άουτ, πέναλτι κλπ.).

Γενικά πάντως δεν προσφέρονται πολλές πληροφορίες στον παίκτη, παρά μόνο οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες, τα κόρνερ και τα γκολ. Δεν υπάρχει επίσης κάποια γραφική αναπαράσταση του αγώνα ή καταγραφή των φάσεων. Παρότι λοιπόν οι αγορές είναι ενδιαφέρουσες και τα στοιχήματα καταχωρούνται ταχύτατα, χωράει αρκετή βελτίωση στο σημείο αυτό. Να σημειώσουμε πως στα προσφερόμενα ζωντανά ματς για στοίχημα προσφέρονται πάρα πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μπιτς βόλεϊ, βόλεϊ, μπέιζμπολ, ράγκμπι, κρίκετ κλπ. Σε άλλες πλατφόρμες συνήθως βρίσκει κανείς κατά κύριο λόγο μόνο αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η NetBet προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις αγώνων με ροή βίντεο σε αρκετούς αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, οι φανατικοί του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, του αγγλικού κυπέλλου, του MLS, της Ευρωλίγκας και του Eurocup στο μπάσκετ και μεγάλους αγώνες τένις σε Ρολάντ Γκαρός και US Open. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες της εταιρίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι ένα κλικ στο ειδικό εικονίδιο με την ένδειξη NetBet TV, με την ροή βίντεο να αρχίζει 2 λεπτά πριν την έναρξη του κάθε μεταδιδόμενου γεγονότος.

Προσφορές

Η NetBet παρέχει πλήθος ειδικών προσφορών προς τους παίκτες της. Πρόκειται τόσο για σταθερές προσφορές όσο και για προσωπικές προσφορές περιορισμένης διάρκειας που λαμβάνει κανείς μετά από κάποια σχετική ειδοποίηση με γραπτό μήνυμα μέσω email ή στα εισερχόμενα του λογαριασμού παίκτη στην στοιχηματική εταιρία.

Διαθέσιμες επιλογές κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων

Ένα από βασικά πλεονεκτήματα της NetBet είναι η τεράστια επιλογή μεθόδων κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων που προσφέρει στους εγγεγραμμένους παίκτες της. Πρόκειται κυριολεκτικά πιθανότατα για τις περισσότερες επιλογές που θα βρείτε στο διαδίκτυο, τουλάχιστον όσον αφορά τις στοιχηματικές εταιρίες εκείνες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά του διαδικτύου. Έτσι λοιπόν οι καταθέσεις σας μπορούν να γίνουν με έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους:

 • Πιστωτικές / Χρεωστικές / Προπληρωμένες κάρτες Mastercard, Diners Club και VISA
 • Ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller.
 • Προπληρωμένη κάρτα Paysafecard
 • SOFORT (διαθέσιμη σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Πολωνία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία)
 • Webmoney
 • Qiwi
 • Moneta
 • Trustly
 • Euteller (πληρωμές μέσω κινητού)
 • Astropay
 • Viva Payments

Οι περισσότεροι από τους παραπάνω τρόπους μπορούν αντίστοιχα να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια και για την ανάληψη χρημάτων, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει ο παίκτης να επιλέξει κάποιον άλλο τρόπο από όσους έχει χρησιμοποιήσει για κατάθεση ή να δώσει τα στοιχεία κάποιου τραπεζικού λογαριασμού για να γίνει η πληρωμή εκεί.

Εξυπηρέτηση πελατών, αξιοπιστία και ασφάλεια

Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί για τον κάθε παίκτη ένα ευαίσθητο θέμα. Μακάρι να μην χρειαστεί κανείς να την χρειαστεί ποτέ, αλλά όταν υπάρξει η ανάγκη για κάποιο σημαντικό ή μη θέμα που να έχει σχέση με τον στοιχηματικό λογαριασμό ή με τα χρήματά του, κανείς δεν θέλει να μπλέκει σε καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες.

Γενικά η εξυπηρέτηση πελατών της NetBet λειτουργεί καλά, με πολλούς διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και μικρές έως μηδαμινές αναμονές και καθυστερήσεις. Δεν είναι η κορυφαία που έχουμε δει, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλουν όλοι και δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.

Καταρχάς θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην ιστοσελίδα της NetBet θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και ένα τμήμα συχνών ερωτήσεων και απαντήσεων που θα λύσουν πολλές από τις βασικές σας απορίες. Πέραν τούτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας είτε γραπτά, είτε τηλεφωνικά. Σημειώστε πως υπάρχουν συγκεκριμένα ωράρια εξυπηρέτησης που διαφέρουν ανάλογα με την μέθοδο που θα επιλέξετε για να επικοινωνήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών από τις 13.00 έως τις 21.00. Αντίστοιχα η γραπτή υπηρεσία live chat υπάρχει διαθέσιμη από τις 10.00 έως τις 00.00 ώρα Ελλάδος και την ίδια ακριβώς ώρα διαβάζουν και απαντούν στα γραπτά μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας οι άνθρωποι της εταιρίας.

Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία και να επιλύσετε το πρόβλημά σας άμεσα, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε τις άμεσες μορφές επικοινωνίας (τηλέφωνο και live chat). Πραγματικά, ότι ώρα κι αν καλέσετε, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάνω από 1-2 λεπτά μέχρι να απαντήσει κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας. Σημειώστε ότι οι παραπάνω ώρες ισχύουν για την ελληνική υποστήριξη πελατών. Για παράδειγμα η αγγλική υποστήριξη πελατών προσφέρεται όλο το εικοσιτετράωρο, παρέχοντας σας μια ακόμη εναλλακτική λύση εφόσον δεν έχετε πρόβλημα επικοινωνίας στα αγγλική ή σε άλλες δημοφιλείς γλώσσες. Γενικά οι απαντήσεις στα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας απαντώνται μέσα σε μισή ώρα.

Όσον αφορά την ασφάλεια της στοιχηματικής εταιρίας, αυτή είναι εγγυημένη. Μην ξεχνάτε πως για να εξασφαλίσει την ειδική άδεια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά, αλλά και γενικότερα, η κάθε εταιρία θα πρέπει να ακολουθεί ορισμένα σημαντικά και ταυτόχρονα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας. Η συγκεκριμένη εταιρία χρησιμοποιεί πλήθος κρυπτογραφικών τεχνικών που σας εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια των χρηματικών σας συναλλαγών και των προσωπικών στοιχείων του λογαριασμού σας. Το συγκεκριμένο λογισμικό είναι απόλυτα ελεγμένο και επιτυχημένο στον συγκεκριμένο τομές, ενώ πραγματοποιεί συνεχώς ενημερώσεις τις οποίες ακολουθεί η NetBet. Η συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της διαδικτυακής ασφάλειας και των διαδικτυακών συναλλαγών δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το επίπεδο ασφάλειας της NetBet.

Τέλος,  είναι περιττό να αναφέρουμε πως η NetBet είναι μια ιδιαίτερα επαγγελματική και αξιόπιστη εταιρία. Σίγουρα δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Αντίθετα θα πρέπει να αισθάνεστε μεγάλη σιγουριά από την αντιμετώπιση που θα έχετε εφόσον δημιουργήσετε στοιχηματικό λογαριασμό στη NetBet.

Συνολική αξιολόγηση – Συμπέρασμα

Η NetBet θα πρέπει σίγουρα να συγκαταλέγεται στις εταιρίες εκείνες που αξίζει να μελετήσετε εφόσον επιθυμείτε να αρχίσετε να ασχολείστε με το στοίχημα ή να επεκτείνετε το πεδίο δράσης σας και με άλλες εταιρίες. Δοκιμάστε την σίγουρα εάν σας ενδιαφέρουν τα βρετανικά πρωταθλήματα, όπως για παράδειγμα η Premier League και η Championship Αγγλίας και Σκοτίας ή εάν έχετε ασχοληθεί με τις αγορές των ασιατικών χάντικαπ και αναζητάτε νέες επιλογές στον τομέα αυτόν. Οι αποδόσεις ωστόσο και οι αγορές που προσφέρει στις υπόλοιπες χώρες είναι αρκετά μέτριες, για κάποιον παίκτη που θέλει να ασχοληθεί με μία μόνο εταιρία στοιχήματος. Στα θετικά είναι οι πάρα πολλοί διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής, αλλά και οι καλές και συχνές προσφορές και μπόνους που προσφέρει στους παίκτες η NetBet.

Από πλευράς λειτουργικότητας και απόδοσης τα πράγματα είναι πολύ καλά. Η εταιρία προσφέρει επιπλέον και μια εξειδικευμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ενώ η πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος είναι ενδιαφέρουσα και ευχάριστη, παρότι σίγουρα μπορεί να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο. Τέλος εάν θέλετε να παίξετε η απλά να παρακολουθήσετε αγώνες ποδοσφαίρου της ιταλικής Serie A, του αγγλικού κυπέλλου, της Ευρωλίγκας και του Eurocup στο μπάσκετ κλπ., μην ξεχνάτε πως η NetBet προσφέρει πολλούς από τους αγώνες των διοργανώσεων αυτών και άλλων ζωντανά με απευθείας μεταδόσεις μέσω ροής βίντεο. Τα κίνητρα λοιπόν είναι αρκετά, γι’ αυτό σας προτείνουμε να το σκεφτείτε σοβαρά.