Στοίχημα παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022

Στοίχημα παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022

Το παγκόσμιο κύπελλο αποτελεί έναν μήνα ποδοσφαιρικής απόλαυσης με τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του πλανήτη να αναμετρώνται για την πρωτιά στον κόσμο, αλλά και πλήθος από στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους αγαπούν το αθλητικό στοίχημα και το στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Στο συγκεκριμένο άρθρο που ακολουθεί θα ασχοληθούμε πιο αναλυτικά με τις στοιχηματικές αγορές που υπάρχουν διαθέσιμες για το στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο 2022 και στις ευκαιρίες που μπορεί κανείς να βρει ενδεχομένως και από πολύ νωρίς ή ίσως και αργότερα, μετά δηλαδή την εξέλιξη της διοργάνωσης.

Καλύτεροι πάροχοι αθλητικού στοιχήματος για στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο 2022

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
Ειδικά χαρακτηριστικά
 
Μπόνους καλωσορίσματος
150€
Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
97 Αναλογία πληρωμών
150€ Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
Ivibet Αξιολόγηση
100€
Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
97 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
20bet Αξιολόγηση
122€
Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
97 Αναλογία πληρωμών
122€ Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
22bet Αξιολόγηση
1BTC
Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
96 Αναλογία πληρωμών
1BTC Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
Vave Αξιολόγηση
100€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή BetRiot
 • Πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Ελκυστικές και εφικτές προσφορές
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης VIP
96 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή BetRiot
 • Πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Ελκυστικές και εφικτές προσφορές
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης VIP
BetRiot Αξιολόγηση

Στην Ελλάδα υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές όσον αφορά τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που περιορίζονται σε εκείνες οι οποίες έχουν αποκτήσει άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Οι επιλογές δεν είναι μεν πάρα πολλές, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές και κάποιες ιστοσελίδες στοιχήματος είναι πιο κατάλληλες από κάποιες άλλες για στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο.

Ανάμεσα στις κορυφαίες μπορούμε να δώσουμε κάποια ονόματα που αξίζει να ρίξετε μία ματιά. Το καλύτερο θα ήταν να εγγραφείτε σε όλες από αυτές και να αναζητάτε κάθε φορά τις κορυφαίες στοιχηματικές αποδόσεις, καθώς επίσης να εκμεταλλεύεστε τις προσφορές* που αυτές θα σας δίνουν κατά καιρούς. Έχετε υπόψη σας πως η περίοδος του παγκοσμίου κυπέλλου 2022 θα είναι ένας «παράδεισος» στοιχηματικών προσφορών*. Γι’ αυτό ακολουθήστε τις παρακάτω ιστοσελίδες και δείτε καθημερινά τις στοιχηματικές αποδόσεις, τις στοιχηματικές αγορές και τις προσφορές τους* στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο.

Ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες αξίζει να ασχοληθείτε στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ είναι δίχως αμφιβολία η Stoiximan, η Novibet, η Bet365, η Betshop, η Winmasters και άλλες. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για την έντονη αθλητική και στοιχηματική δράση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.


Παγκόσμιο κύπελλο στοιχήματα 2022: Σε τι να στοιχηματίσετε;

Παγκόσμιο κύπελλο στοιχήματα 2022 Σε τι να στοιχηματίσετε

Υπάρχουν πραγματικά τόσες πολλές επιλογές που αφορούν το στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο 2022. Καταρχάς υπάρχουν ήδη διαθέσιμη οι αγώνες της πρώτης φάσης των ομίλων, καθώς και της πρώτης αγωνιστικής. Μιλάμε ήδη για 16 αγώνες, οι οποίοι υπάρχουν διαθέσιμοι με όλες τις βασικές αγορές στοιχήματος που περιλαμβάνουν τον νικητή του αγώνα, ποντάρισμα σε σύνολο over ή under στα γκολ, διπλές ευκαιρίες, ποντάρισμα σε ημίχρονο / τελικό και πλήθος από άλλες ειδικές αγορές τόσο στις ομάδες, όσο και στους ίδιους τους παίκτες.

Πέρα από αυτές τις αγορές στους αγώνες, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα που αφορούν την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και τη συμμετοχή των ομάδων στον τελικό. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν τους νικητές των ομίλων, καθώς και τις ομάδες που θα περάσουν, είτε ως πρώτες είτε ως δεύτερες στη φάση των 16 των νοκ-άουτ αγώνων. Τα ειδικά στοιχήματα περιλαμβάνουν, επίσης, επιλογές σε παίκτες όπως είναι για παράδειγμα ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Θα δούμε κάποια από αυτά στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο πιο αναλυτικά στη συνέχεια.


Ποια είναι τα βασικά στοιχήματα στο τουρνουά;

Τα βασικά στοιχήματα στο τουρνουά έχουν να κάνουν με τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και την επιλογή του νικητή. Βασική επιλογή στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο είναι επίσης ο νικητής της διοργάνωσης, καθώς επίσης και τα πονταρίσματα στην πρόκριση συγκεκριμένων ομάδων στην επόμενη φάση. Σημειώστε πως στους νοκ άουτ αγώνες πέρα από την επιλογή του νικητή έχετε και εκείνη της πρόκρισης που περιλαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια, ακόμα και μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι. Η επιλογή του νικητή του αγώνα αφορά αποκλειστικά τη διάρκεια των 90 λεπτών στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο. Το πρόβλημα έγκειται στην περίπτωση της ισοπαλίας που στην κανονική διάρκεια δεν δίνει την πρόκριση κάπου, αλλά οδηγεί στην παράταση.


Στοιχηματίζοντας το νικητή της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2022

Στοιχηματίζοντας το νικητή της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2022Το πιο δημοφιλές μακροχρόνιο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο αφορά το νικητή της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου. Ουσιαστικά ο παίκτης έχει στη διάθεσή του μία λίστα όλων των ομάδων, και των 32, οι οποίες λαμβάνουν μέρος στο Μουντιάλ και καλείται να στοιχηματίσει σε εκείνη η οποία πιστεύει πώς θα κατακτήσει τελικά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Έχετε υπόψη σας πως καθώς οι αγώνες εξελίσσονται και προχωράμε στις επόμενες φάσεις, κάποιες ομάδες βγαίνουν εκτός της διοργάνωσης. Αντίστοιχα, κάποιες άλλες οι οποίες φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά, βλέπουν τις στοιχηματικές αποδόσεις στην αγορά της κατάκτησης του κυπέλλου να πέφτουν δραματικά. Είναι η καλύτερη στιγμή για να στοιχηματίσετε στον πιθανό νικητή της διοργάνωσης όσον αφορά το ύψος των αποδόσεων που είναι υψηλές πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Αυτό βέβαια σημαίνει πως έχετε μεν καλύτερες στοιχηματικές αποδόσεις, άλλα αντίστοιχα έχετε και πολύ περισσότερες επιλογές και δεν έχετε προλάβει να δείτε τι εικόνα έχει η κάθε  ομάδα.

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν αναρτήσει τις στοιχηματικές αποδόσεις που αφορούν τα φαβορί και αουτσάιντερ της διοργάνωσης στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο. Σύμφωνα με αυτές στο πρώτο φαβορί δείχνει να είναι η Βραζιλία και ακολουθούν λίγο παρακάτω η Αγγλία και η Γαλλία με παρόμοιες μεταξύ τους αποδόσεις. Ένα επίπεδο παρακάτω βρίσκεται η Ισπανία και η Αργεντινή και ένα επίσης επίπεδο παρακάτω τέσσερις ακόμη ομάδες, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Πορτογαλία. Από κει και πέρα οι αποδόσεις ξεπερνούν το 50,00 συνεπώς μιλάμε για αρκετά μεγάλα φαβορί. Κατά σειρά μπορούμε να δούμε τη Δανία και την Ουρουγουάη, την Κροατία και τη Σενεγάλη κλπ. Στην τελευταία θέση και ως απόλυτο αουτσάιντερ φαντάζει η Κόστα Ρίκα στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε πως μάλλον η επιλογή της Βραζιλίας ως το απόλυτο φαβορί δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δικαιολογημένη στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο. Η ομάδα διαθέτει σίγουρα μία μακρά παράδοση στα παγκόσμια κύπελλα όμως η συγκεκριμένη ομάδα δεν φαίνεται να είναι τόσο ανταγωνιστική για να βρίσκεται με διαφορά στην πρώτη θέση. Επιλογές όπως η Γαλλία και το Βέλγιο θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο ρεαλιστικές και ενδεχομένως να έχουν καλύτερη αξία για τα χρήματα σας στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο, όπως ίσως επιλογές όπως η Αγγλία, η Ισπανία ή η Ολλανδία.

Θυμηθείτε πως η παγκόσμια κύπελλα δεν έχουμε δει τεράστια αουτσάιντερ να κάνουν κάποια έκπληξη, όπως ήταν για παράδειγμα η Ελλάδα ή η Δανία. Συνήθως κάποια από τις δυνατές και παραδοσιακές δυνάμεις στο ποδόσφαιρο είναι αυτές που παίρνει τον τίτλο. Ίσως λοιπόν να μην αξίζει να στοιχηματίσετε σε τόσο πολύ μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο, εκτός κι αν βάλετε κάποια μικρά ποσά, έτσι για την πλάκα.


Στοιχηματίζοντας στον πρώτο σκόρερ του παγκοσμίου κυπέλλου 2022

Στοιχηματίζοντας στον πρώτο σκόρερ του παγκοσμίου κυπέλλου 2022

Το στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης αποτελεί και αυτό το πιο δημοφιλές ποντάρισμα που δεν αφορά ομάδα, αλλά συγκεκριμένους παίκτες. Σε κάθε διοργάνωση ένας παίκτης επιτυγχάνει περισσότερα γκολ από τους συναδέλφους του, είτε αυτά είναι ικανά να πάμε τον ίδιο και την ομάδα του έως τον τελικό και τη κατάληψη του κυπέλλου, είτε όχι. Από το Μουντιάλ του 1970 και μετά ο πρώτος σκόρερ συνήθως σκοράρει 5 με 8 γκολ και τις περισσότερες φορές 6. Συνήθως είναι κάποιος σέντερ φορ, αν και παίκτες και άλλων γραμμών έχουν καταφέρει να πάρουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Σημειώστε πως τεράστιοι παίκτες και σκόρερ όπως ο Λιονέλ Μέσσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με σειρά από συμμετοχές σε Μουντιάλ δεν έχουν καταφέρει μέχρι και σήμερα να πάρουν τον τίτλο του πρώτου σκορ παρότι σε διοργανώσεις όπως τα πρωταθλήματα και στο Champions League έχουν σαρώσει. Είναι σημαντικό σίγουρα όταν κάνεις επιλέγει τον πρώτο σκόρερ αυτός να βρίσκεται σίγουρα στις βασικές επιλογές του προπονητή και η ομάδα του να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά. Τα παιχνίδια μέχρι τον τελικό είναι 8 συνολικά που αποτελεί το μέγιστο που μπορεί να παίξει ένας παίκτης στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Πριν επιλέξετε τον σκόρερ που πιστεύετε πως θα βγει πρώτος στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο, ρίξτε μία ματιά και στον όμιλο, αλλά και στις διασταυρώσεις των ομάδων. Βρείτε κάποιον σκόρερ από κάποια δυνατή ομάδα που να έχει προοπτικές να φτάσει μακριά, αλλά και στον όμιλο εάν έχει ισχυρές ομάδες με κακές άμυνες. Ομάδες όπως η Σαουδική Αραβία το Κατάρ, η Κόστα Ρίκα, το Ιράν κλπ. ενδέχεται να δεχτούν αρκετά γκολ σε αντίθεση με ορισμένους πιο ισχυρούς αντιπάλους, όπως είναι για παράδειγμα η Γερμανία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο κλπ. Σημασία, συνεπώς, έχουν και οι αντίπαλοι με τους οποίους αγωνίζεται ο παίκτης που θα επιλέξετε.


Στοιχηματίζοντας στην ομάδα της Βραζιλίας στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο

Αναφέραμε ήδη πως το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες φαίνεται να είναι η Βραζιλία. Είναι γεγονός πως στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 η Βραζιλία ήταν αήττητη σε 11 αγώνες έχοντας απλά και μόνο 3 ισοπαλίες και 8 νίκες. Συγκεκριμένα, οι ισοπαλίες της ήταν κόντρα στο Εκουαδόρ, στην Αργεντινή και στην Κολομβία. Μπορούμε να πούμε ότι γενικά η δυναμικότητα του ομίλου στον οποίο βρέθηκε και έδωσε τους προκριματικούς αγώνες δεν ήταν και πάρα πολύ μεγάλη.

Νίκησε δηλαδή ομάδες όπως στη Βολιβία, η Χιλή, η Παραγουάη, η Κολομβία, η Ουρουγουάη, το Περού και η Βενεζουέλα. Δεν είναι βέβαια και κακές αγωνιστικά όλες αυτές οι ομάδες, αλλά γενικά το υλικό το οποίο διαθέτει η ομάδα της Βραζιλίας δεν προδιαθέτει κάποιον να πιστέψει πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο.

Υπάρχει βέβαια το γεγονός πως η Βραζιλία αποτελεί ίσως την πιο παραδοσιακή δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τους περισσότερους τίτλους Μουντιάλ από οποιονδήποτε άλλον, και συνεχείς συμμετοχές επί δεκαετίες στην κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων στον πλανήτη. Θα πρέπει να σκεφτούμε, επίσης, πως έχουν περάσει 20 ακριβώς χρόνια, από το 2002, πού ήταν η τελευταία φορά που η Βραζιλία κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο. Αν όλα αυτά τα στοιχεία σας κάνουν να θεωρείται πως φαβορί είναι η Βραζιλία, τότε στοιχηματίστε υπέρ της, αν και προσωπικά πιστεύουμε πως μάλλον δεν υπάρχει μεγάλη αξία στο συγκεκριμένο ποντάρισμα με βάση τη δυναμικότητα των υπόλοιπων ομάδων και τη δυναμικότητά της Βραζιλίας. Ακόμα και αν τα καταφέρει να πάρει το κύπελλο αυτό θα είναι άθλος κόντρα σε κορυφαίες ομάδες όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, Ισπανία, η Αργεντινή και η Αγγλία μεταξύ αρκετών άλλων ακόμη.


Νικητής των ομίλων: Ποιος θα φτάσει ως τη φάση των 16;

Ποντάροντας στις νικητές του ομίλου του παγκοσμίου κυπέλλου 2022

Οι 32 ομάδες του παγκοσμίου κυπέλλου έχουν τοποθετηθεί σε 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στην κορυφή περνούν στον επόμενο γύρο. Ένα από τα βασικά στοιχήματα έχει να κάνει με το Νικητή του ομίλου τον οποίο καλούνται να προβλέψουν οι παίκτες. Ο νικητής προκύπτει συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στους τρεις αγώνες τους οποίους θα δώσει. Είναι γεγονός πως στους περισσότερους ομίλους υπάρχουν ισχυρά φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο.

Αυτό σημαίνει πως οι αποδόσεις για την κατάληψη της πρώτης θέσης, για παράδειγμα της Ολλανδία στον όμιλο A, της Αγγλίας στον όμιλο B, της Αργεντινής τον όμιλο C, της Γαλλίας στον όμιλο D και της Βραζιλίας στον όμιλο G, μάλλον δεν έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον από την άποψη ότι οι αποδόσεις που θα δείτε στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο είναι πραγματικά πολύ χαμηλές.

Σε αυτή τη φάση λοιπόν είναι μάλλον καλύτερα να στοιχηματίσει κανείς σε κάποια ομάδα την οποία περιμένει να πάρει την πρόκριση, αλλά όχι ίσως ως πρώτη του ομίλου. Τέτοιες περιπτώσεις είναι για παράδειγμα η Πολωνία από τον όμιλο C, η Γερμανία από τον όμιλο E, η Κροατία από τον όμιλο F, η Ελβετία από τον όμιλο G κλπ. Εάν θέλετε μπορείτε να πάτε σε ακόμα μεγαλύτερο αουτσάιντερ με πολύ καλύτερες αποδόσεις, εφόσον έχετε δει τις ομάδες και πιστεύεται πως είναι καλές και έχουν προοπτική, έστω να περάσουν στη φάση των 16.


Ποιος θα φτάσει μέχρι τα προημιτελικά;

Όσο προχωράμε πιο πέρα στις διάφορες φάσεις στη διοργάνωση, στενεύουν αντίστοιχα και οι επιλογές στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο. Ομάδες όπως το Κατάρ, το Εκουαδόρ, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία, η Τυνησία, η Αυστραλία, η Κόστα Ρίκα, ο Καναδάς, το Μαρόκο, το Καμερούν, η Γκανά η Νότια Κορέα, μάλλον είναι δύσκολο να φτάσουν σε αυτή τη φάση. Μπορούμε λοιπόν τουλάχιστον αποκλείσουμε τις μισές ομάδες από την φάση των 8 και ενδεχομένως πέρα από τα ισχυρά φαβορί, όπως αυτά που αναφέραμε τους πιθανούς νικητές της διοργάνωσης να προσθέσουμε κάποιο επιπλέον όνομα, όπως θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα η Ουαλία, η Πολωνία, Μεξικό, η Δανία, γιατί όχι και η Πορτογαλία ή η Σερβία.


Ποιος θα φτάσει μέχρι τα ημιτελικά;

θα είναι μεγάλη έκπληξη στο σημείο αυτό να δούμε κάποια ομάδα πέρα από τις 8 πρώτες που αναφέραμε με βάση τις στοιχηματικές αποδόσεις ως φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου να φτάνει έως τα ημιτελικά. Τα πιο ισχυρά φαβορί αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι η Βραζιλία, η Γαλλία, η Αργεντινή ίσως και το Βέλγιο. Εάν βλέπετε κάτι διαφορετικό φυσικά μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτό στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο. Η απόδοση θα είναι μάλλον αρκετά καλή.


Παγκόσμιο κύπελλο στοιχήματα: Στοιχηματίζοντας τους φιναλίστ

Παγκόσμιο κύπελλο στοιχήματα Στοιχηματίζοντας τους φιναλίστΤο να βρείτε το ζευγάρι του τελικού είναι σίγουρο πως θα σας δώσει αρκετά χρήματα. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε και υποβάλλεται το συγκεκριμένο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο, τόσο υψηλότερη θα είναι η στοιχηματική απόδοση την οποία μπορείτε να βρείτε. Θα πρέπει να αναφέρουμε κάτι εδώ, το οποίο ισχύει και για τη φάση των ημιτελικών. Κάθε φορά που στοιχηματίζετε σε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι μην ασχολείστε μόνο με τα δυναμικότητα των ομάδων και τα αποτελέσματά τους.

Οι ομάδες έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένους ομίλους. Ανάλογα με το αν θα βγουν πρώτοι ή δεύτεροι, μπορεί κανείς να δει τις διασταυρώσεις που γίνονται στα ζευγάρια, αλλά και να κάνει καλύτερες εκτιμήσεις και υπολογισμούς. Ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθεί κανείς με το στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο στους φιναλίστ να είναι όταν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων ή όταν πλησιάζει στην ολοκλήρωση της. Θα μπορεί κανείς να εκτιμήσει αυτούς τους συνδυασμούς στη φάση των 16 και στη συνέχεια.

Υπάρχει σημαντικό ενδεχόμενο δύο ομάδες να μην είναι εφικτό λόγω των διασταυρώσεων να συναντηθούν στον ημιτελικό και να  πρέπει να συναντηθούν νωρίτερα ή στον τελικό. Συνεπώς στην περίπτωση αυτή δεν έχει καμία λογική να παίξετε αυτές τις δύο ομάδες ως αντίπαλες η μία προς την άλλη. Ουσιαστικά θα χάσετε το στοίχημά σας από τη στιγμή που θα το καταθέσετε με μία τέτοια αβλεψία.


Ποιες ειδικές αγορές στο παγκόσμιο κύπελλο προσφέρονται

Αναφερθήκαμε στις πιο βασικές στοιχηματικές αγορές που αφορούν το παγκόσμιο κύπελλο. Στις μέρες μας το αθλητικό στοίχημα έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, πράγμα που επιτρέπει πολύ εξεζητημένες ειδικές αγορές, που είναι διαθέσιμες στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο, αλλά και σε άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις.

Τέτοιες αγορές έχουν να κάνουν συνολικά με τα γκολ, τις κάρτες, τα κόρνερ που επιτυγχάνει κάποιος παίκτης ή και την ομάδα. Μπορείτε ενδεχομένως από προηγούμενα στατιστικά ή με εκτιμήσεις να βγάλετε κάποια πορίσματα για το ποιες είναι οι πιο επιθετικές ομάδες που σκόραραν περισσότερο, ποιες είναι αντίστοιχα οι αθλητικές ομάδες που θα δεχτούν λιγότερα γκολ, αλλά δεχόμενος περισσότερα κόρνερ αντίστοιχα κατά της ομάδας τους, Ποιες είναι οι πιο σκληρές και δυναμικές ομάδες που θα πάρουν τις περισσότερες κάρτες κλπ.

Τα ειδικά στοιχήματα και αγορές στο στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο δεν περιορίζονται όμως μόνο στις ομάδες ή στους παίκτες. Πολλές φορές και οι ιδιοκτήτες μπορούν να αποτελέσουν μέρος του στοιχήματος. Υπάρχουν κάποιες επιλογές σε ορισμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες για το πόσα γκολ, κάρτες ή πέναλτι θα δώσει κάποιος συγκεκριμένος διαιτητής. Αν πιστεύετε πως είναι κάτι στο οποίο έχετε δεδομένα και μπορείτε να ανταποκριθείτε, μπορείτε κάλλιστα να δείτε και αυτές τις αγορές, αλλά και ακόμα πιο ακραίες.


Παγκόσμιο κύπελλο στοιχήματα 2022: οι επιλογές σε μεμονωμένους αγώνες

Παγκόσμιο κύπελλο στοιχήματα 2022 οι επιλογές σε μεμονωμένους αγώνες

Οι αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου καμία απολύτως διαφορά με τους αγώνες μπορεί κανείς να παίξει σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα, κύπελλο ή διοργάνωση ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα στις επιλογές είναι ο νικητής του αγώνα, η πρόβλεψη του νικητή χωρίς ισοπαλία (Draw no Bet), η διπλή ευκαιρία, η επιλογή των γκολ με Under / Over, οι αντίστοιχες επιλογές συνόλων σε κόρνερ ή σε κάρτες, η πρόβλεψη του ακριβούς σκορ, η πρόβλεψη για Ημίχρονο / Τελικό, η εκτίμηση της πρόκρισης, αλλά και οι αντίστοιχες αγορές αυτών σε πρώτο ημίχρονο ή σε δεύτερο ημίχρονο κλπ. Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες διαθέτουν και εργαλεία bet builder, τα οποία μάλιστα σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε δύο ή περισσότερα ενδεχόμενα σε ένα στοίχημα. Αυτό σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο από πλευράς πιθανοτήτων επιτυχίας, αλλά σίγουρα οι αποδόσεις του στοιχήματος αυξάνονται σημαντικά.


Τα στοιχήματα που προσφέρονται στους live αγώνες

Λίγο-πολύ τα ίδια στοιχήματα με τις pregame επιλογές προσφέρονται αντίστοιχα και στο live στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο. Η μεγάλη ιδιαιτερότητα είναι πως καθώς ο χρόνος περνά και το σκορ αλλάζει, οι αγορές αυτές διαμορφώνονται σε αντίστοιχα επίπεδα στοιχηματικών αποδόσεων που πέφτουν ή ανεβαίνουν.

Υπάρχουν, ωστόσο, και εξειδικευμένες αγορές στους live αγώνες, όπως είναι για παράδειγμα ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ ή ποια ομάδα θα κερδίσει το επόμενο Κόρνερ ή την επόμενη κίτρινη κάρτα κλπ. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν σε ποιο λεπτό θα μπει το γκολ, ποιος θα κερδίσει το κέρμα του αγώνα στην έναρξή του κλπ.


Δώστε προσοχή στις αποδόσεις

Στην αρχή του κειμένου αναφέραμε πως υπάρχουν δύο λόγοι προκειμένου να γραφείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ο πρώτος λόγος είναι για να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές* οι οποίες σίγουρα θα είναι πολλές και διαφορετικές κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου 2022.

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος έχει να κάνει με το ύψος των στοιχηματικών αποδόσεων. Από στοιχηματική εταιρεία σε εταιρεία στοιχηματικές οι αποδόσεις ποικίλλουν σημαντικά. Το βέλτιστο για τον παίκτη είναι πάντα να επιλέγει την υψηλότερη δυνατή στοιχηματική απόδοση για να έχει μακροπρόθεσμα μεγαλύτερη επιτυχία και κέρδος. Συνεπώς πριν παίξετε το οποιοδήποτε στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο καλό είναι να συγκρίνετε τις αποδόσεις σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες έχετε εγγραφεί. Όταν βρείτε την υψηλότερη, τότε στοιχηματίστε σε αυτή. Ακόμα και πολύ μικρές διαφορές σε δεκαδικά ψηφία κάνουν τεράστια διαφορά στο τέλος της ημέρας.

 

Ένα τελικό συμπέρασμα για το στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο 2022

Το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ έρχεται το Νοέμβριο του 2022 προσφέροντας εξαιρετικές στοιχηματικές επιλογές σε ένα καλοφτιαγμένο Τουρνουά από πλευράς τηλεθέασης και στοιχήματος. Υπάρχουν οι διαφορές στοιχηματικές επιλογές πολλές εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, τόσο στους ίδιους τους αγώνες της πρώτης φάσης των ομίλων, όσο και σε μακροπρόθεσμα ειδικά στοιχήματα.

Μπορείτε να περιμένετε τους αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά για τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα ο χρόνος είναι χρήμα και όσο πιο νωρίς στοιχηματίσετε, τόσο καλύτερες προοπτικές θα έχετε αντίστοιχα να πέσετε πάνω σε υψηλές αποδόσεις. Κάντε λοιπόν την έρευνά σας από νωρίς για να ξέρετε πως θα κινηθείτε και φροντίστε να βρείτε υψηλές στοιχηματικές αποδόσεις με σύγκριση αποδόσεων και να μην ποντάρετε στο απόλυτο φαβορί για πενταροδεκάρες. Τις περισσότερες φορές η αξία βρίσκεται στις ομάδες που λογίζονται ως αουτσάιντερ.