Vistabet Αξιολόγηση | στοίχημα, στοίχημα live και στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

Βαθμολογία: 98/100

 • Μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και στοιχηματικών αγορών
 • Υψηλά χρηματικά όρια στα πονταρίσματα
 • Γρήγορο και φιλικό περιβάλλον πλοήγησης
 • Πολλές επιλογές πληρωμών και γρήγορες αναλήψεις
 • Πρόγραμμα* ανταμοιβής παικτών

ΕΓΓΡΑΦΗ

Σχετικά με την Vistabet

Η Vistabet είναι μία από τις πιο σημαντικές στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Λειτουργεί νόμιμα στη χώρα μας προσφέροντας τις υπηρεσίες της μέσω διαδικτύου με βάση το άρθρο 50 § 12 Ν.4002/2011. Το άρθρο αυτό ρυθμίζει το καθεστώς λειτουργίας και άλλες λεπτομέρειες για τις πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η Vistabet βρίσκεται παράλληλα υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Η Vistabet είναι ουσιαστικά αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, καθώς οι λειτουργίες της ιστοσελίδας, όσο και η ίδια η εμφάνιση, το περιεχόμενο και οι αποδόσεις είναι αντίστοιχες της Sportingbet. Υπεύθυνη για την λειτουργία της Vistabet στην Ελλάδα είναι η εταιρία Sporting Odds Limited, η οποία διαθέτει αδειοδότηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Μάλτα και έχει εξασφαλίσει νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα για την παροχή αθλητικού στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών σε όλη την επικράτεια μέσω διαδικτύου.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στοιχήματος έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, από τις αστείες διαφημιστικές καμπάνιες που έχει πραγματοποιήσει μέσω εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων στο παρελθόν, με μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Αδειοδότηση UKGC
Αθλήματα 36
στοίχημα live
Στατιστικά
εφαρμογή
Μέθοδοι Πληρωμής
Εξυπηρέτηση τηλεφωνο, email, live chat

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Vistabet

Δημιουργήσαμε δύο πίνακες όπου μπορείτε να βρείτε συνοπτικά τα πιο βασικά θετικά και αρνητικά στοιχεία της Vistabet. Στην παρακάτω αναλυτική παρουσίαση της δημοφιλούς στοιχηματικής πλατφόρμας θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν:

 • Μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και στοιχηματικών αγορών
 • Υψηλά χρηματικά όρια στα πονταρίσματα
 • Γρήγορο και φιλικό περιβάλλον πλοήγησης
 • Πολλές επιλογές πληρωμών και γρήγορες αναλήψεις
 • Πρόγραμμα* ανταμοιβής παικτών
 • Έλλειψη ασιατικών χάντικαπ
 • Αρκετά μέτριες αποδόσεις
 • Περιορισμένες προσφορές

Ιστοσελίδα και εφαρμογή για κινητά – λειτουργικότητα

Η ιστοσελίδα της Vistabet δημιουργήθηκε για πρώτη φορά και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005, όμως με την πάροδο των ετών έχει υποστεί πολλές αλλαγές και ανανεώσεις, πράγμα επιτακτικό καθώς η αγορά αναπτύσσεται και το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες διαρκώς εξελίσσονται. Η τελευταία αυτή ανανέωση είναι σχετικά πρόσφατη και έχει ως αποτέλεσμα τα πράγματα να έχουν γίνει πιο γρήγορα και λειτουργικά απ’ ότι στο παρελθόν. Όπως αναφέραμε, οι άνθρωποι της Sportingbet βρίσκονται πίσω από τη Vistabet, γεγονός που σημαίνει πως η ασφάλεια και η τεχνογνωσία που διαθέτει η Vistabet είναι πλήρως εγγυημένη από τους ίδιους, από τη στιγμή που η Sportingbet αποτελεί ένα από τα κορυφαία Brand παγκοσμίως στον χώρο του στοιχήματος.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να αναφερθούμε στο πόσο λειτουργική και πρακτική είναι η σελίδα της Vistabet. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το λευκό, το μαύρο και το πορτοκαλί, που αποτελούν καλή επιλογή καθώς δεν κουράζουν όταν κανείς βρίσκεται για πολύ χρόνο στην οθόνη του και κάνουν παράλληλα εύκολη υπόθεση την προβολή του περιεχομένου. Οι επιλογές των αθλημάτων και πρωταθλημάτων γίνονται στα αριστερά της οθόνης, ενώ οι βασικές επιλογές, οι αγώνες και οι αποδόσεις εμφανίζονται στο πιο μεγάλο και κεντρικό κομμάτι της ιστοσελίδας.

Είναι πολύ θετικό το γεγονός πως ακόμη και στην περίπτωση που ένας αγώνας έχει εκατοντάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών, ο παίκτης δεν «χάνεται» και είναι εύκολο να περιηγηθεί, να διαβάσει τις αγορές και να πραγματοποιήσει τα στοιχήματα που τον ενδιαφέρουν. Η ταχύτητα επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και φαίνεται κι εδώ πως οι άνθρωποι της ιστοσελίδας έχουν κάνει καλή δουλειά, καθώς όλες οι επιλογές υλοποιούνται στη στιγμή, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή.

Η Vistabet διαθέτει εφόσον το επιθυμείτε ξεχωριστή εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της μέσω κινητού τηλεφώνου και άλλων φορητών συσκευών. Υπάρχει στην ιστοσελίδα της μία έκδοση για λειτουργικό σύστημα iOS καθώς και Android που μπορείτε να κατεβάσετε. Και οι δύο εκδόσεις είναι σχεδόν ίδιες, με ελάχιστες και μικρής σημασίας διαφορές.

Παράλληλα, η Vistabet χρησιμοποιεί μια λίγο παραλλαγμένη έκδοση της ιστοσελίδας της, τροποποιημένη στις ανάγκες των φορητών συσκευών. Και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή της έκδοσης της ιστοσελίδας για κινητά και των εφαρμογών, οι υλοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί είναι πολύ καλές, καθώς ο παίκτης έχει όλες τις επιλογές που θα βρει και στην desktop έκδοση και μάλιστα με μεγάλη εργονομία και ταχύτητα.

Γενικά δεν υπάρχουν ελλείψεις και η δυνατότητα που δίνεται στους παίκτες να στοιχηματίσουν όπου κι αν βρίσκονται είναι ουσιαστική, ακόμη και αν διαθέτουν παλιές συσκευές «έξυπνων» κινητών ή tablet με μικρή μνήμη και αργούς σχετικά επεξεργαστές.

Κάλυψη στοιχημάτων και ποιότητα των αποδόσεων

Στη Vistabet έχετε τη δυνατότητα να βρείτε περισσότερα από 30 διαφορετικά αθλήματα, καθώς και επιλογές στοιχημάτων που δεν σχετίζονται με τα αθλητικά, όπως πολιτική, κινηματογράφος, κοινωνικά θέματα κλπ.

Οι αγορές που περιλαμβάνει το κάθε άθλημα ή γεγονός γενικότερα είναι πολλές σε αριθμό, χωρίς να είναι οι περισσότερες που έχουμε δει. Ωστόσο καμιά φορά αυτή η «φλυαρία» που παρατηρείται σε ορισμένες άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, δηλαδή με εκατοντάδες αγορές με τις οποίες πραγματικά ελάχιστοι ασχολούνται, ίσως να μην έχει και ιδιαίτερο νόημα και αντίθετα να κουράζει.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν η κάλυψη των στοιχημάτων στη Vistabet είναι πολύ καλή. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει πως δύσκολα δεν θα βρείτε αυτό που ψάχνετε εκεί, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες που οφείλουμε να επισημάνουμε, με την πιο σημαντική να είναι η έλλειψη των αγορών των ασιατικών χάντικαπ. Αρκετοί παίκτες, όχι βέβαια οι περισσότεροι, ασχολούνται με αυτά και θεωρούν τις αγορές του ασιατικού χάντικαπ πολύ σημαντικές. Για κάποιους άλλους απλά το γεγονός είναι αδιάφορο.

Επιπλέον θα πρέπει να αναφερθούμε στο ύψος των αποδόσεων. Οι αποδόσεις σε γενικές γραμμές δεν είναι ούτε άσχημες, αλλά ούτε και πολύ υψηλές. Θα λέγαμε πως κινούνται λίγο πάνω από τον μέσο όρο σε όλα γενικά τα αθλήματα. Σε άλλες ιστοσελίδες σίγουρα θα βρείτε καλύτερες αποδόσεις, καθώς κάποιες εξειδικεύονται σε κάποια αθλήματα, αλλά το γεγονός αυτό δεν σημαίνει πως η Vistabet δεν αποτελεί καλή επιλογή για τους Έλληνες παίκτες.

Η προσωπική μας άποψη είναι πως πρόκειται για μια καλή πλατφόρμα για παίκτες που ασχολούνται αρκετά περιστασιακά με το στοίχημα και οι οποίοι ποντάρουν σε πολλές διαφορετικές αγορές και αθλήματα. Θα προτείναμε την χρήση της Vistabet ως πρώτη πλατφόρμα εάν δεν έχετε ασχοληθεί ξανά με το στοίχημα γιατί είναι πολύ λειτουργική σαν σελίδα, απλή και εύχρηστη και σίγουρα ως συμπληρωματική επιλογή μαζί με άλλες πλατφόρμες εάν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω.

Γενικά θεωρούμε άλλωστε πως η καλύτερη τακτική στο στοίχημα, εάν θέλει κανείς να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό, είναι να εγγραφεί σε διάφορες πλατφόρμες (εάν είναι δυνατόν ακόμη και σε όλες) και να αναζητά πάντα και ανά περίπτωση τις καλύτερες αποδόσεις και προσφορές, ανάλογα με το τι θέλει να παίξει.

Επιλογές πληρωμών / Τραπεζικές καταθέσεις και πληροφορίες για αναλήψεις

Η Vistabet διαθέτει πάρα πολλές επιλογές όσον αφορά τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων από και προς τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Δύσκολα θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Υποστηρίζει τις εξής δυνατότητες:

 • κατάθεση χρημάτων με πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες κάρτες Visa, Maestro και Mastercard
 • μεγάλα διεθνή και ελληνικά ηλεκτρονικά «πορτοφόλια» όπως είναι το Skrill, το Neteller, το eMONEYSAFE και το Viva Wallet
 • δυνατότητα αγοράς προπληρωμένης κάρτας PaySafe Card και η κατάθεση μέσω αυτής

Η τελευταία επιλογή αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές κατάθεσης χρημάτων των Ελλήνων παικτών στο διαδίκτυο.

Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα κατάθεσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων (έμβασμα) σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Όλες οι παραπάνω μέθοδοι κατάθεσης ολοκληρώνονται στιγμιαία, κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, εκτός από την τραπεζική μεταφορά χρημάτων, η οποία απαιτεί 2-3 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί, λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το διεθνές τραπεζικό σύστημα.

Όσον αφορά τώρα τις αναλήψεις χρημάτων, για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο με κάποια με την οποία έχετε ήδη πραγματοποιήσει κάποια κατάθεση χρημάτων. Η ανάληψη χρημάτων είναι εφικτή σε όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, σε κάρτες Visa και μέσω τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων στον δικό σας λογαριασμό. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει μεθόδους που δεν υποστηρίζουν ανάληψη χρημάτων (πχ. κάρτες Mastercard), τότε η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης.

Η Vistabet γενικά ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα στα αιτήματα ανάληψης χρημάτων. Συνήθως μέσα σε 2-3 ώρες η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί όσον αφορά τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τα οποία γενικά είναι πιο γρήγορα στον τομέα αυτόν. Η μεταφορά χρημάτων σε κάρτες Visa μπορεί να χρειαστεί έως και 24 ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ η ανάληψη χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό και πάλι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών, ασφάλεια και αξιοπιστία

Η εξυπηρέτηση πελατών της Vistabet είναι πολύπλευρη και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Θα λέγαμε πως είναι από τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές που θα βρείτε στο διαδίκτυο και σε αντίστοιχες πλατφόρμα. Παρόλα αυτά, πριν επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της ιστοσελίδας για το ζήτημα που σας απασχολεί ή για το ερώτημά σας, φροντίστε πρώτα να επισκεφθείτε το τμήμα της βοήθειας που προσφέρει η Vistabet, με τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις. Είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστεί τελικά να κάνετε κάτι περισσότερο από αυτή την απλή ενέργεια.

Εκεί θα βρείτε να καλύπτεται γραπτά ένα πλήθος ζητημάτων και προβλημάτων που σχετίζονται με τη δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών, με πληρωμές, με την τοποθέτηση στοιχημάτων κλπ. Τα πάντα είναι ομαδοποιημένα ανά κατηγορίες και οι πληροφορίες είναι σύντομες και περιεκτικές.

Εάν μετά από αυτό συνεχίσετε να έχετε πρόβλημα, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας βοηθήσει και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα ανά πάσα στιγμή, δηλαδή όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και σε γιορτές και αργίες. Η πρώτη επιλογή που σας δίνεται στην περίπτωση αυτή είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο στον αριθμό 00800 1809 2048605 ή να καλέσετε από το κινητό σας τηλέφωνο στο 211 1983 139. Σημειώστε στο σημείο αυτό πως οι περισσότερες άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες λειτουργούν συνήθως με περιορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης πελατών και πως στην Vistabet οι χρόνοι αναμονής είναι πολύ μικροί, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που μπορεί κανείς να χρειαστεί να περιμένει πολλά λεπτά για να μιλήσει με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας.

Από την πλευρά μας θα σας προτείναμε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το live chat που προσφέρει η πλατφόρμα, το οποίο αποτελεί τη δεύτερη επιλογή που σας δίνεται για επικοινωνία με την Vistabet. Ως έσχατη λύση μπορείτε να πραγματοποιήσετε και την αποστολή κάποιου γραπτού μηνύματος με το αίτημά σας από τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα, εφόσον έχετε πολλά να γράψετε και δεν βιάζεστε τόσο πολύ να διαβαστεί το μήνυμά σας και να διεκπεραιωθεί το αίτημά σας.

Αναφορικά τώρα με την ασφάλεια, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Η Vistabet αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς ιστοσελίδες στο διαδίκτυο στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, καθώς ανήκει σε έναν από τους πιο επιτυχημένους ομίλους επιχειρήσεων του τομέα, με εκατομμύρια εγγεγραμμένους και ικανοποιημένους χρήστες στην Ελλάδα και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ούτως η άλλως, όλες οι χρηματικές συναλλαγές πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας της Vistabet, στο ασφαλές περιβάλλον τραπεζών και κορυφαίων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Οι πληροφορίες της κάρτας σας για παράδειγμα δεν αποθηκεύονται, ούτε είναι καν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Vistabet, ενώ τόσο η στοιχηματική ιστοσελίδα όσο και οι ιστοσελίδες των συνεργατών της που επεξεργάζονται όλες τις πληρωμές χρησιμοποιούν πολύ ασφαλή πρωτόκολλα κρυπτογράφησης των πληροφοριών, που ακόμη και αν υποκλαπούν στοιχεία δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σε κάθε περίπτωση, πάντα μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια αρχή, στην ΕΕΕΠ δηλαδή, εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, αν και αυτό είναι μάλλον σπάνιο να συμβεί. Αυτό το πλεονέκτημα όμως δεν θα το έχετε εάν παίζετε σε μη αδειοδοτημένες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Οι νόμιμες πλατφόρμες δεν ρισκάρουν σε καμία περίπτωση να χάσουν την άδεια λειτουργίας τους για κάποια παρατυπία, γεγονός που λειτουργεί πολύ θετικά και υποστηρίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων παικτών.

Πλεονεκτήματα της Vistabet

Η Vistabet διαθέτει πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά που την κάνουν μια καλή επιλογή για τα στοιχήματά σας. Η εταιρία προσφέρει υψηλά όρια πονταρισμάτων για τους πιο επαγγελματίες του στοιχήματος που παίζουν αρκετά χρήματα και δίνει επίσης την επιλογή του Cash Out* πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα, διαθέτει μια καλοσχεδιασμένη πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος που είναι διαθέσιμη μάλιστα και από φορητές συσκευές, στη οποία οι αγώνες αναπαριστώνται γραφικά, περιλαμβάνοντας πολλά στατιστικά και στοιχεία που σας βοηθούν να έχετε καλύτερη εκτίμηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στον αγώνα.

Επιπλέον, πολλοί από τους αγώνες στο ζωντανό στοίχημα προσφέρονται και με βίντεο μέσω της υπηρεσίας live streaming*, η οποία είναι διαθέσιμη και στα κινητά τηλέφωνα. Ακόμη μάλιστα και αν δεν θέλετε τελικά να ποντάρετε σε κάποιον αγώνα, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε απλά τον αγώνα που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάποιο αθλητικό συνδρομητικό κανάλι.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η εξυπηρέτηση που προσφέρει το τμήμα πελατών είναι ταχύτατη και πολύ αποτελεσματική και θα πρέπει να προστεθεί στα πλεονεκτήματα της Vistabet.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη στοιχηματική πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν αναλήψεις με όλες τις μεθόδους πληρωμής, διαθέτει ένα πολύ φιλικό και γρήγορο περιβάλλον και με εξειδικευμένες εφαρμογές iOS και Android, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ανταμοιβής* παικτών και μια μεγάλη γκάμα από αθλήματα (πάνω από 30, ακόμη και ελάχιστα δημοφιλή στην Ελλάδα) και στοιχηματικές επιλογές ανά αγώνα.

Συμπέρασμα

Εάν αρχίζετε τώρα να ασχολείστε με το αθλητικό στοίχημα, τότε λόγω της ευχρηστίας και των πολλών θετικών χαρακτηριστικών της, η επιλογή της Vistabet για να παίξετε είναι πολύ καλή. Αλλά και πιο έμπειροι παίκτες χρησιμοποιούν την Vistabet, λόγω της αξιοπιστίας που διαθέτει, συνδυαστικά και με άλλες εταιρίες του χώρου στο διαδίκτυο.

Εάν θέλετε να παίξετε νόμιμα και με ασφάλεια χρησιμοποιήστε τη Vistabet και δεν θα χάσετε.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας